Poziționare surpriză a șefului PNL Buzău. „Sunt momente în viață…”

Anunț surpriză al liderului PNL Buzău.

Considerat de unii drept „omul lui Orban”, Avrămescu a anunțat sâmbătă că îl va vota pe Câțu la alegerile PNL.

Avrămescu a atașat la postarea de pe facebook o fotografie cu Florin Câțu. Alegerea făcută de liderul PNL Buzău e corectă politic – trendul național fiindu-i favorabil actualului prim-ministru. „Nu e vorba de o repoziționare. Am anunțat că ne vom decide după alegerile interne din PNL Buzău. Acum am făcut-o”

„Sunt momente în viață când alegerile sunt cântărite în funcție de șansele de câștig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred, în ceea ce simt că mi se potrivește, sau aleg <pe bune> pentru că mă încăpățânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câștigătoare.

Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicieni, pentru că echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele.

Așadar, oricât de diferită ar fi alegerea mea față de a altor colegi liberali din țară, sau oricât de mult ar judeca unii sau alții despre cum am ales, astăzi, să-mi orientez susținerea, îmi asum decizia și o argumentez pe baza unor factori firești pentru o competiție.

Aleg, astăzi, programul în care cred și care mi se potrivește, aleg reforma politică liberală și merg pe mâna schimbării de mentalitate și de strategie politică.

Aleg liber pentru libertatea de a alege liberalii viitorului! E timpul pentru alegeri asumate, e timpul pentru schimbarea #PNL!

E timpul pentru stabilitate în interiorul partidului, mai ales, în scopul menținerii încrederii românilor în guvernarea PNL.

Deciziile și poziționările ferme ale fiecăruia dintre noi, în raport cu alegerile din septembrie vor echilibra lupta politica și îi vor relaxa pe actorii din viața publică, societatea civilă și mediul de afaceri.

Așadar, spunem punct și de la capăt pentru echilibru și stabilitate!#echipaPNL#alegeriliberale#libertateadeaalge

loading...

7 comentarii la „Poziționare surpriză a șefului PNL Buzău. „Sunt momente în viață…”

 • Felicitări! Bine ca s_ a luat aceasta decizie, poate se termina cu blatul Orban _ Ciolacu la nivelul jud Buzău. Spor la treaba pentru a schimba șefii de deconcentrate și a numi oameni competenți. Sper ca se va începe cu Isj apoi cu școlile care sunt adevărate caracatițe. SUCCES DOMNULE AVRAMESCU!

 • alta pozitionare , dar pe tzaranii /politicienii lui Harap Alb de la Vadu Pasii , de ce nu-i incatusati baieteilor ? …ptiuh . NE-am dus la vale bre , suntem deja in hazna si unii pe aici ne prezinta locomotive , avioane , vapoare si marete realizari ai edililor latifundiari …ptiuh.

 • Da, ba, a ales ce a simtit cu inima si ce i-a dictat constiinta. Ca doar toti stim ca asa-i in politica.

  Circarilor! Provocati doar scarba oamenilor cu bun simt!

 • Pana acum acest Avramescu a câștigat in politică pentru că asa a vrut ” tatucul ” dar dacă el crede că il mai apucă președinte si dupa alegerile europarlamentare se inseala amarnic.

 • Tipic romanesc ce se transforma in tipic rromanes!Curvarasenie cat cuprinde!Ptiu!
  Ps Cine ce e PNL in Buzaul asta ?

 • Felicitări, domnului Avramescu, un politician ambițios cu o echipa excelenta, dar dacă nu veți face niște schimbări și mai sunt lăsați cei de la PSD în funcție o sa pierdeți enorm, se așteaptă schimbări și faceti_le rapid. Numai bine!

 • GHITA POLITIAIUL …..SI ATIT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.