Restricții, Buzău. „Cine nu respectă va fi amendat!” |Vezi comunicatul

Cu începere de azi s-a interzis accesul în locurile de joacă pentru copii din mun. Buzău.

O altă noutate e restricționarea accesului în parcurile din Buzău. Astfel, de la lăsarea întunericului (ora 19.00) până dimineața (ora 06.00) accesul parcurile Crâng, Tineretului și Marghiloman va fi interzis.

S-a impus o restricție totală și în privința accesului pe terenurile de sport.

Mai multe informații pot fi găsite parcurgând (vezi mai jos) comunicatul emis de Comitetul Local pentru Situații de Urgență (al municipiului Buzău.)

Comunicat-Hot-3-2020

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Restricții, Buzău. „Cine nu respectă va fi amendat!” |Vezi comunicatul

 • Spitalul are program de lucru de la 7-19. Personalul care nu are permis de conducere, cu ce se întoarce acasă dacă autobuzele nu circulă în intervalul 17.30-21.00? Apelează la taxi?

 • @ Carmen
  Pentru personalul spitalului, mai ales in zilele astea, cred ca se pot pune la dispozitie mijloace de transport speciale. Ati incercat sa discutati problema asta cu autoritatile locale? M-as mira sa nu gaseasca o rezolvare acceptabila.
  Mai puteti sugera o solutie, gasita deja la Constanta: taximetristii acorda curse gratuite personalului spitalului de acasa pana la spital si retur. Incercati sa sugerati si solutia asta.

 • Deja e știut ca parcurile sunt abandonate noaptea, de mai multa vreme! cine aplica masura? Ca nu e nimeni!!!

 • Trebuie inchis definitiv.pana se incheie cu pandemia asta de corona.deoarece oameni sunt dispusi să meargă in crang.zicănd ca e mai putin pericol.STATI ACASĂ.STATI ACASĂ CA PERICOLUL BANTUIE PESTE TOT.

 • Trebuie inchis de tot.pană trece pandemia.oameni au impresia că crăngul este mai putin periculos.dar nu este asa.STATI ACASĂ.STATI ACASA OAMENI BUNI

 • Exact acolo era pericolul. Socializare noaptea în parcuri. Bună măsură!

 • In urma cu mai multi ani, cand guvernantii propuneau ca adunarile de orice fel sa nu se mai faca in strada, ci in parcuri, aparuse un slogan protestatar: „Azi in parcuri, maine-n tarcuri!”… Uite ca se intampla, iar acum nu se mai scandalizeaza nimeni.
  Ciudate drumuri are istoria asta!…

 • Cu statu în casă nu e așa simplu cu tot respectul……egal cu zero dacă cei care sosesc in continuu cu zecile de mii la granița, vin din toată Europa…..nu se mai opresc….. situația ne depășește, nu avem resurse, susțineți că românii să stea în case …..dar ăștia vin in continuu! Eficiența? ….. văd că se permanentizează culoarul umanitar prin Ungaria…..păi vor veni cu sutele de mii…. înțelegeți…..vine Paștele, îi apucă dorul de casă, unii cică vin să moară acasă nu printre străini….. astupați „țeava”…. să nu mai intre nici unul și apoi e mai simplu…..altfel vă luptați cu morile de vânt! Bine că stau la casă în Alaska…… îi deplâng pe bieții români care stau la bloc și cu copii….e greu să stai săptămâni întregi între patru pereți….pentru unii care vin cu boala in țară….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.