„E ca pe autostradă!”. Reușită a CJ Buzău. S-a asfaltat sectorul mun. Buzău – Maxenu – Smeeni – Brădeanu.

Astăzi, Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău, a mers pe teren pentru a inspecta sectorul de drum județean proaspăt asfaltat mun. Buzău – Maxenu – Smeeni – Brădeanu.

Dacă de la ieșirea din municipiul Buzău până la Maxenu s-a pus asfalt pe sectoarele de drum cu probleme, de la Maxenu până la Smeeni (6,5 km) și mai apoi de la Smeeni până la Brădeanu (7 km) s-a turnat un covor asfaltic complet.

„De la Smeeni la Brădeanu e ca pe autostradă. S-a făcut o lucrare de foarte bună calitate. Se poate circula cu 120-130 de km/h. Îi mulțumim domnului Emanoil Neagu. Mi-a promis că  în acest an se vor repara și cele două sectoare mai proaste dintre Brădeanu și Scutelnici”, ne-a declarat Costel Nicolaie, primarul din Brădeanu.

Asfaltarea de Buzău până la Smeeni vine perfect înaintea sezonului estival când buzoienii din municipiu vor circula în condiții bune înspre mare.

„Astăzi, au fost finalizate lucrarile de turnare a unui covor asfaltic nou, din fonduri proprii ale Consiliului Judetean Buzau, pe DJ 203D Municipiul Buzau-Smeeni-Bradeanu!
Investitiile, lucrarile de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene vor continua, imbunatatirea infrastructurii rutiere in judetul Buzau fiind unul dintre obiectivele principale ale Consiliului Judetean Buzau”.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„E ca pe autostradă!”. Reușită a CJ Buzău. S-a asfaltat sectorul mun. Buzău – Maxenu – Smeeni – Brădeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.