Reușită a Pro România în parlament. Mai puțini bani la partide

Reușită a echipei de la București a PRO România.

Organizația condusă de Victor Ponta și din care face parte și coordonatorul județean de la Buzău, Felix Rache, a reușit să-și impună punctul de vedere în fața coaliției PSD-ALDE și a lui Liviu Dragnea – sforarul fără de care nu se mai face nimic.

Este vorba despre  reducerea cu aproximativ 25% a sumelor alocate partidelor, banii urmând a fi folosiți pentru alte domenii.

„E o reușită a PRO România. Pe viitor sperăm ca suma alocată parrtidelor să ajungă la zero. Cele peste 400 de milioane de la partide ar trebui să meargă la sănătate și educație”, a precizat Felix Rache, coordonatorul Pro România Buzău.

Imediat după  victorie, Victor Ponta a anunțat succesul demersului său pe facebook.

PRO Romania a obtinut o victorie importanta (desi nu completa) – dupa ce am depus amendamente si am luptat cu toate armele posibile / dupa ce luni mi-au respins total propunerea de realocare a banilor dati la Partide catre educatie si sanatate/ aseara am “crapat obrazul gros” al sefilor de la PSD si ALDE / au cedat 140 de milioane de lei ( din cei peste 400 ) pe care ii pusesera in Buget pentru partidele politice! Este doar un sfert de victorie – dar e importanta! Trebuie sa luptam in continuare ca si restul de 270 de milioane de lei sa fie folositi pentru oameni si nu pentru Partide – batalia noastra va continua! Am dovedit ca lui Dragnea ii este frica doar de ProRomania- si doar ProRomania poate sa il opreasca pe Dragnea si gasca lui de hoti si analfabete din distrugerea totala a tarii! Trebuie sa fim toti PRO Romania” 

Pro România vizează să obțină la europarlamentare un procent cu două cifre după ultimele migrări dinspre PSD (Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu), iar lista e în continuare deschisă (urmează se pare Paul Stănescu și Titus Corlățean).

loading...

Un comentariu la „Reușită a Pro România în parlament. Mai puțini bani la partide

  • Dacă vrea să ne convingă că ține la banii noștri tov. Ponta să ne spună mai bine unde sunt cele 603 milioane de dolari datorate de Rompetrol bugetului de stat conform HG 118 din 2003 devenită legea 189/2005, sumă pe care premierul melcilor a negociat într-o vizită la Astana să rămână la firma Kazahă Kaz Munai Gaz, cumpărătoarea Rompetrol de la Dinu Patriciu. La întoarcerea în țară, tov. Pontea a spus că în schimbul cadoului de 603 milioane dolari plus dobânzile aferente făcut de el din marea lui generozitate kazahilor, aceștia vor investi în România 1 miliard de dolari. Au investit vreun cent? Sigur că nu! Atunci unde sunt banii noștri măi tov. Che Gargara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.