REUȘITĂ. Buzău a luat recent mai mulți bani decât Oradea, Cluj și Sibiu

Reușită a orașului Buzău care a atras prin PNRR mai mulți bani decât orașele cu ștaif din Ardeal, Cluj, Oradea, Sibiu etc.

Vezi mai jos clasamentul oficial de etapă:

Oare ce mai zic acum criticii lui Toma ?

În primii ani după ce Toma a preluat mandatul de primar, Toma a fost atacat de adversarii politici că Buzăul nu are proiecte pe fonduri europene.

C-tin Toma: „Oameni buni, nu e vina mea. Ce să fac eu dacă foștii șefi din Primăria Buzău nu s-au îngrijit de atragerea de fonduri europene. Ca să ai acum un proiect în execuție, el trebuia pregătit cu 2, 3, 4 ani înainte. Judecați-mă pe acest subiect peste 4-5 ani”.

Buzăul a ajuns în topul orașelor din România. Se recuperează astfel din rămânerea în urmă din mandatul Boșcodeală când cea mai mare parte a banilor orașului erau cheltuiți pe subvenția la gigacalorie
„Bebe” Ionescu era în fruntea celor care se plângeau că „Buzăul lui Toma” nu are proiecte pe fonduri europene. Dacă e corect ar trebui ca acum în aparițiile sale publice să facă vorbire și de noile clasament/realități din oraș (vezi modernizare str. Transilvaniei, Bd. ndustriilor, Bd. Unirii, Piața Dacia, autobuze electrice, modernizări școli, licee, velocity, centru intermodal de transport etc.)

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.