Revenire de la 0-2 după o primă repriză penibilă

Era minutul 90 când s-a produs bucuria din fotografia de mai jos (și s-a făcut dreptate):


Cu câteva secunde mai devreme, Cristi Dumitru transforma penalty-ul obținut de Mihnea Rădulescu (jucătorul meciului) după o gafă a unui fundaș advers
În minutul 62, Mihnea Rădulescu reducea din diferență cu un șut plasat de la marginea careului (trebuie spus și asta, Corvinul are un portar modest, nu-i mare diferență dacă în poartă ar intra șoferul autocarului)

S-a terminat 2-2, un rezultat (mai) corect, întrucât Corvinul n-a jucat mai nimic, doar că a dat două goluri norocoase, după două gafe defensive ale jucătorilor Gloriei.

Primă repriză falimentară pentru Gloria

Fotbalul i-a mai servit azi o lecție antrenorului Prepeliță. Deși a băgat în teren o echipă defensivă, Gloria a primit două goluri!

A fost 0-2 la pauză, fără ocazii din partea gazdelor. Normal, când joci cu tăietorul de lemne Akhmatov pe poziție de mijlocaș ofensiv și cu melcul Dumitrașcu aripă stânga. Și Perianu e parcă mai lent de la un meci la altul.

Forțat de scorul de la pauză, Prepeliță n-a avut ce face și a jucat în R2 mai ofensiv, scoțându-l pe Akhmatov pentru Benzar și trâgându-l pe Dumitrașcu fundaș stânga pentru Cristi Dumitru. Ce bine-ar fi dacă Prepeliță ar juca ofensiv de prima dată!

Miercurea Ciuc a făcut egal la Șelimbăr, astfel că Gloria a păstrat două puncte avans cu patru etape înainte de finiș.

Duminică, de la 11.00, Gloria joacă în Crâng cu Mioveni. Cu o victorie, oaspeții sunt scoși matematic din cursa pentru al doilea loc direct promovabil.


Gloria Buzău: Greab – Sg. Pîrvulescu, Dandea (R. Crișan 56′), Dobrosavlevici, Sălceanu (Cr. Dumitru 46′) – Prejmerean, Akhmatov (D. Benzar 46′) – Mih. Rădulescu, Perianu (Mat. Tănasă 78′), D. Dumitrașcu – Chică-Roșă (cpt.)(Val. Dumitrache 46′)
Rezerve neutilizate: Lăpădat – Al. Fărăgău, Nadolu, Brîncoveanu

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Revenire de la 0-2 după o primă repriză penibilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.