Revenire de senzație! De la horror la happy-end!

Bucurie de nedescris pentru handbalistele de la Gloria. Au revenit fantastic de la minus 7 și au câștigat cu Craiova. În ultima secundă!

În ultima secundă a meciului, portărița Alina Iordache a apărat un 7 metri pentru Gloria (vezi foto mai jos)

Cu șase secunde mai devreme Buzăul marcase tot din 7 metri golul ce avea să fie al victoriei. Au urmat secunde de bucurie maximă pentru buzoience.

Prima repriză a fost horror

După un început echilibrat, Buzău a jucat din ce în ce mai slab. De la 6-6 s-a făcut 14-8 și chiar 16-9 la pauză. Ne-am adus aminte de prima repriză de coșmar din meciul cu CSM București (când a fost 19-6 pentru CSM).

Cu 7 goluri avans contra unei echipe amețite, Craiova era ca și câștigătoare și doar o minune putea întoarce soarta meciului.

Minune după pauză

După 15 minute din repriza a doua, Buzăul reușea să egaleze la 19 (de la 17-10 pentru Craiova).

Finalul a fost nebun, cu scor egal și atacuri ratate de ambele părți. Buzăul a avut mingea în ultimele 30 de secunde. Cu șase secunde înainte de final Subțirică a scos un 7 metri, transformat de Iuganu. Dar, în ultima jumătate de secundă a meciului, arbitrii au dat 7 metri și pentru Craiova. Portărița Alina Iordache a apărat, iar buzoiencele au declanșat hora bucuriei.

La declarațiile de final, antrenorul Bogdan Burcea (Craiova) a acuzat arbitrajul, iar Ovidiu Mihăilă (Buzău) și-a manifestat speranța că această victorie va contribui la formarea unei „echipe mari” la Buzău.

Marți, în meciul patru (ultimul al turneului de la Sf. Gheorghe), Gloria are un meci ușor cu nou-promovata Chișineu-Criș.

Pentru SCM Gloria au marcat Iuganu 12 goluri (6 din 7 metri), Janusevici 3 (evoluție slabă după ce a fost remarcată cu Cisnădie), Rotaru 3, Ilie 2, Stoleru 2, Shteriova, Subțirică și Munteanu câte 1.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.