Revenire după un an

Buzoianul Marcel Ciolacu, șeful PSD la nivel național, a fost votat azi în funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Ciolacu a strâns 217 voturi pentru și 77 împotrivă. Îl va înlocui în această funcție pe demisionarul Ludovic Orban.

Ciolacu a mai ocupat a treia poziție în stat (după președinte și șeful Senatului) din mai 2019 (când l-a succedat pe Liviu Dragnea) până în decembrie 2020

Dacă noua alianță PSD – PNL l-a votat pe Ciolacu șef la Camera Deputaților, la Senat, conform presei centrale, va fi promovat penelistul Florin Câțu.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Revenire după un an

 • Sunt cateva „gauri negre” in CV-ul marelui Ciolacu.Perioadele 1985 – 1991 si 1995 – 2003 nu apar nici la studii, nici la activitate profesionala ! Sa presupunem ca a facut „altfel” de studii sau munci ?
  Ma refeream la studii politice , ce va grabiti asa? In rest , n-am nimic cu el ; sa fie sanatos !

 • Ce veselie, ce bucurie…..

 • Nu-i nimic, stă şi Ciolacu ce stă şi iar pleacă, iar va primi un şut în fund la rândul lui… Până va primi ŞUTUL ăla mare de tot carre îl va arunca complet din PSD şi din tot ce înseamnă lumea politică de nu o să mai audă nimeni de el (cu excepţia alor lui)…
  Momentul ăsta nu e departe, se apropie cu paşi repezi pe zi ce trece pentru că trăim vremuri repezi într-o lume foarte imprevizibilă, în care nimic şi nimeni nu mai e bătut în cuie (ori în vreo funcţie mare) pentru mult timp !!
  Ca să-l parafrazez pe cel mai talentat politician post-decembrist: Marcele, nici tu nu ştii cât de mic începi să devii !!!!!! (oricum ai mâncat destul, mai lasă-i şi pe alţii, că doar n-oi vrea să stai la cârmă şi tu cât a stat Cârmaciul ălalalt, de la Scorniceşti… se satură lumea de tine, se satură propriul tău partid, în primul rând, cum s-a săturat şi de Dragnea, şi de ceilalţi ante-Dragnea, şi ia să vezi ce bine te vei simţi tu atunci)….

 • … nu e de bine, e o pată pe imaginea Buzăului.

  Fuziunea mafiilor politice PNL+PSD+USR+UDMR+restul e un motiv pentru cetățeni de pregătire a unei revoluții REALE, în care politicienii actuali să dispară definitiv.

 • Dar ce este bine in Romania? Numai pesimiști…cu astfel de comentarii nu o sa iesim niciodată la liman…

 • @Mihai, GĂURILE alea ,,negre” din mult-impresionantul şi uimitorul CV al lui Ciolacu sunt mari de tot !!… pentru oricine care se uită pe CV-ul marelui intelectual din fruntea PSD sar în evidenţă şi de la 1 km !!!!!

  Ce făcea Ciolacu în perioada 1985-1991 ?? Hai să te lămuresc…
  Să nu zicem ,,că freca menta” ca să nu se înţeleagă că freca altceva… Stătea degeaba, deci fără servici (cu toate că la vremea aia toţi tinerii, de vroiau, de nu vroiau, se pricopseau de îndată cu servici imediat ce împlineau majoratul… avea Statul lui Ceaşcă grijă de asta, ei nici nu trebuiau să ducă grija cum se întâmplă acum). Lui Marceluş însă, fiind mai cu moţ în frunte şi băiat de comandor aviator, nu i-a plăcut munca aşa cum nu i-a plăcut nici şcoala. Noroc cu tac’su, comandorul , că l-a întreţinut el.
  Revoluţia a fost momentul care l-a propulsat. Cu toate că încă nici nu apucase să-i crească barba, era încă un băieţandru de vreo 22 de ani… Cum-necum a ajuns să se împrietenească bine cu doctorul Ion Vasile (care era CINEVA MARE în Buzău la vremea aia – şi ca medic, şi ca revoluţionar, şi ca ulterior politician)… I-a intrat bine ăstuia pe sub piele, mai cu câteo linguşeală, mai cu câteo pupincureală, şi uite de atunci al nostru MarcelIcă (cu bărbică) tot progresează în mod gradual … ÎN FUNCŢII !!

  Ce a făcut în perioada 1995-2003 ?? Şi asta îi e ruşine s-o spună… Dar lumea are dreptul să ştie !!
  Absolvent de marea universitate Ecologică, de care nu a auzit nimeni (cu excepţia personalului de acolo) , cică ar fi ieşit mare Avocat … Însă la modul practic, să umble cu clienţi, pe holurile Tribunalului, nimeni nu-şi aminteşte să-l fi văzut… Şi atunci se pune întrebarea: cum anume şi-a mai exercitat el atunci, în toţi aceşti ani, profesia de avocat ?? Prin telepatie cumva ?? Sau cum ??

 • Politicienii actuali, sunt imaginea in oglinda a poporului roman. Punct.
  Restul e can-can.

  Schimbarea trebuie sa o facem la origini, adica in noi. Abia apoi sa avem pretentii la politicieni…

 • Pesedeii par sa nu inteleaga ca au fost atrasi intr-o cursa. Minunea tine pana voteaza porcaria de certificat. Dupa aceea vor fi zburati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.