Revin filmele la amfiteatrul din parcul Tineretului. Pentru copii, tineri și adulți

Pentru că prima ediție a  ,,Seri de Vară la Buzău” s-a bucurat vara trecută de succes, de vineri, 9 iulie, Primăria Municipiului Buzău prin Centrul Cultural ,,Alexandru Marghiloman”, readuc cinematograful în aer liber, cu filme bune, de vineri până duminică, timp de o lună.

În fiecare vineri este film pentru copii, sâmbăta film pentru toata familia, duminica film pentru adolescenti și adulți.

Deschidem prima seară, vineri, 9 iulie, cu o poveste subacvatică plină de aventuri și întâmplări curajoase.

Sâmbătă schimbăm cu totul registrul și ne pregătim pentru o călătorie pe o planetă îndepărtată alături de Jhon Carter, întâmplările SF și intâlnirile cu creaturile ciudate nu vor lipsi.

În ultima zi a călătoriei din această săptămână, duminică, rămânem la granița galaxiei, alături de Peter Quill și Ronan Acuzatorul în așteptarea unui deznodământ ….dar vă așteptăm la film!
Locația este:
📍AMFITEATRUL DIN PARCUL TINERETULUI

⏰Ora de difuzare a filmelor este 20:00.
Accesul este gratuit.
🎞Urmăriți programul pe pagina https://www.facebook.com/

loading...

3 comentarii la „Revin filmele la amfiteatrul din parcul Tineretului. Pentru copii, tineri și adulți

 • Dau si un sprey anti-insecte gratis la intrare?
  Ca in ultimii ani a reusit primaria sa lase insectele sa puna stapanire pe oras, in fiecare an din ce in ce mai rau, mai multi tantari, mai multe capuse, mai multi gandaci. Nu poti sta locului intr-un parc nici ziua in zona de umbra, ca sar tantarii pe tine si te fac praf, seara e si mai groaznic.
  Anul asta e si mai ingrozitor, nu ajuta nici faptul ca spatiile verzi au fost abandonate, doar s-a mimat ca le-au ingrijit. Sunt unele zone in care iarba dintre trotuar si strada e pana la genunchi, prin parcuri la fel, s-a mimat taierea o data, abandonand iarba taiata fix unde a cazut dupa taiere si acum gasesti iarba uscata abandonata prin iarba nou crescuta.
  In loc sa se ocupe de exterminarea daunatorilor precum tantari/capuse s-au preocupat de exterminarea faunei de pe lacuri care era cea mai de pret atractie a parcurilor, s-au preocupat sa distruga cuiburile pasarilor de pe lacuri, sa se asigure ca alunga singurele atractii ale parcului. Ca exemplu in Marghiloman s-au distrus 15 cuiburi de pasari la inceputul lunii iunie, pasari care au muncit timp de o luna de zile sa adune crenguta cu crenguta sa isi faca cuib pe luciul apei in partea cu stuf a lacului Marghiloman, unele aveau si oua depuse cand au intrat oamenii primariei cu barca si au distrus tot fara mila intr-un minut. Asemanator si in parcul Tineretului si Crang, unde au mai instalat si prostiile alea pe apa a caror rol (pe langa cel de sifonare de sume uriase) e de sperietoare de pasari, sa se asigure ca gonesc toate pasarile ce veneau pe lac si erau atractia parcurilor, printre care lebede, rate, lisite, gainusa de balta, starci, egrete.

  Răspunde
 • Bravo Marian!
  Ai spus tot!
  Subscriu la ce ai spus mai devreme!
  De la o vreme se pun caii înaintea căruței!

  Răspunde
 • daca se face ceva, de ce se face…
  daca nu se face, de ce nu se face.
  Multumiti si nemultumiti vor fi mereu. In ceea ce priveste tantarii, poate ai dreptate. Dar te-ai gandit vreodata ce impact au asupra mediului substantele chimice care ucid tantarii ????
  Practic langa apa traiesc tantarii, e lumea lor. Tu vrei sa ucizi tantarii…sa poti viziona filmul in liniste, dar ca informatie sa stii ca linistea ta ucide mai mult decat tantarii.
  e normal si ce-ti doresti tu, dar tot tu vei fi impresionat de cata toxicitate exista in lumea asta si nu se face nimic pentru sanatatea noastra. Fii un pic stoic, suporta 2 ore tantarii in timp ce vizionezi filmul si poate contribui un pic la sanatatea planetei
  Zic si eu…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.