Revin restricțiile. Cine sunt cei mai afectați

Restricții impuse de azi în orașul Buzău, după ce rata de infectare a ajuns la 6,14 la mia de locuitori.

Persoanele vizate sunt buzoienii care nu s-au vaccinat.

Aceștia nu vor mai avea voie vineri, sâmbătă și duminică între orele 20.00 – 05.00 să iasă din case fără un motiv întemeiat, personal ori profesional.

Dacă există acest motiv vor trebui să aibă declarație pe proprie răspundere sau legitimație de serviciu/adeverință eliberată de angajator.

Restricțiile de deplasare nu se aplică buzoienilor vaccinați sau care au trecut prin boală.

E bine de știut și că magazinele se vor închide vineri, sâmbătă și duminică la ora 22.00.

Cinematografele, sălile de jocuri de noroc, cele de fitness, fast-food-urile, Sala Sporturilor și stadionul Gloria vor avea activitate cu publicul doar la 50% din capacitate. Și asta doar pentru cei care pot dovedi că au fost vaccinați sau au trecut prin boală.

Evenimentele private (nunți, botezuri etc.) se pot desfășura cu participarea
persoanelor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dar nu mai mult de 200 de persoane, în
interior sau în exterior (la fel, doar pentru vaccinați și trecuți prin boală).

Atenție, dacă rata de infectare în orașul Buzău va depăși 7,5 la mie atunci restricțiile de weekend se cvor aplica și în restul zilelor.

Decizii Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Buzău

 1. Se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă, și
  duminică, în intervalul orar 20:00-5:00, cu următoarele excepții:
  a) deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuința/gospodărie și locul/locurile de desfășurare
  a activității profesionale și înapoi;
  b) deplasarea pentru asistența medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, pentru
  achiziționarea de medicamente .
  c) deplasări în afara localităților ale persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror
  interval orar se suprapune cu perioada interdicției, cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau
  alte mijloace de transport de persoane, și care poate fi dovedit prin bilet sau orice altă modalitate de
  achitare a călătoriei;
  d) deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/însoțirea copilului, asistența persoanelor
  vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori decesul unui membru de familie;
 2. Măsurile instituite nu se mai aplică dacă incidența cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu
  5,5/1.000 de locuitori.
 3. Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, prevăzut la pct. 1 lit. a), persoanele sunt
  obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu sau adeverința
  eliberată de angajator ori o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.
 4. Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, prevăzut la pct. 1 lit. b)-d). persoanele sunt
  obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere,
  completată în prealabil.
 5. Declarația pe propria răspundere, prevăzută la pct. 3. și 4., trebuie să cuprindă numele și prenumele,
  data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data
  completării și semnătura.
 6. Măsurile instituite nu se aplică persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV- 2 și
  pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se
  află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2 și care fac dovada îndeplinirii acestei condiții prin intermediul certificatului de vaccinare, pe sup

loading...

38 de comentarii la „Revin restricțiile. Cine sunt cei mai afectați

 • Dalele vor fi din cele care rezista 2 ani, după care trebuiesc înlocuite pe banii prostimii?!!!

 • Rrrrromanika …..stat terorist bolsevic si mafiot . ….o sa ies din casa nevaccinat si sa vad cine isi va permite sa imi incalce drepturile . Drepturi pe care nu le am de la arahat &co.

 • Redacția, a venit vremea să pregătiți articolele în registru tragic. Alea în care bieții oameni nu mai au loc în spitale, nu au tratamente și nu are cine să-i mai trateze. Vor fi câteva din astea de scris.
  Să fie pregătiți și pantalonii maro ca să nu se vadă tare urmările luptelor pentru libertate.
  Bukk, unii apărători ai Libertății au început să se plângă prin spitale că au dreptul lor la un loc cu oxigen (asigurat de statul terorist). Au lăsat libertățile și au trecut pe partea de drepturi. Suceala ține de perspectiva momentului adică de care parte a ușii spitalului se află. „Libertate ” sau „e dreptul meu ( datoria voastră) să mă ajutați chiar dacă v-am înjurat”. Nu va fi cazul tău bineînțeles.
  Să ne citim cu bine!

 • @hipocrate ..neterminatule aici e vorba de a permite unor gunoaie sa iti bage pumnul in gura numai pentru faptul ca pot ! Tu daca esti dispus sa te lasi calcat in picioare e problema ta Eu astept momentul cand se va trece la actiune .

 • Bukk, lasa, ca nu e urgenta sa mergi la pacanele, te duci si tu dupa ce trece valul asta.

  Si la ce actiune te referi, vreti sa faceti vreo revolutie voi, astia care atarnati in fata caselor de pariuri si pacanele?

 • Bukkkaaakkkeeee, am mai vazut viteji’ ca tine care apoi plang prin spitale cu oxygenu’ in nas, asa ca …. iti dorim sa te vedem la fel, apoi jmechereala si liberalismul iti vor iesi pe nas,…..pardon…, prin plamanii, colmatati.
  Moment in care, rugam respectuos pe medicii din UPU sa te trateze consecvent, cu un mare sut in fund !
  Asa sa te ajute seriful ceresc !
  (dle Tereaca, lasa comentariul asa, nu am folosit decat cuvinte din DEX – cartea validata de marele fizolof Leo).
  Amin !

 • Bukk, sa ai un sfârșit de săptămână plăcut ( în limita programului ca să nu rămân dator la capitolul răutăți). Eu fiind „neterminat” înseamnă că tu ești terminat? Îmi pare rău pentru tine.

 • Ce o sa mai faca cei care nu cred ca exista acest virus nenorocit si refuza cu cerbicie sa se vaccineze daca medicii le recomanda?In situatia in care ,fereasca Dumnezeu,or sa fie nevoiti sa mearga la spital si nu mai sunt locuri in sectiile ATI ale spitalelor,vor merge la un stabiliment cu „medici in sutana”,la moaste si se vor „interna ” in sectiile ATI – Eternitatea „,pentru „concedii si tratament” in oazele cu verdeata si multa liniste?……Fereasca Dumnezeu! Nu uitati ca Domnul va da,dar nu va baga si in traista!Purtati-va de grija si purtati de grija si familiilor si tuturor celor din jurul nostru!

 • Revoluționarul Bukk, nevaccinat și mândru de asta, așteaptă să se treacă la acțiune. Stă, săracul, precum conu Leonida, sub plapumă și ciulește urechile la gălăgia de afară cu speranța că sunt dacii liberi care vor să răstoarne oculta, urmașii lui Burebista care strigă împotriva conspirației medicale, a dictaturii halatelor albe. Să-i spună cineva că alea sunt sirenele salvărilor care fac coadă la UPU, pline de bolnavi care horcăie după o gură de aer, care-și scuipă plămânii plini de viruși!
  Ca el, românul viteaz, sunt mulți alții. Tremură cămașa pe ei de frica unui ac, li se tulbură rațiunea în fața principiilor vaccinării, ignoră datele realității doar pentru a nu recunoaște că au greșit până acum, orgoliu sinucigaș, orbire și tragedie. Asta până când, inevitabil, ajung în fața medicului costumat în combinezonul de protecție, moment în care, cu disperarea celui care se sufocă, cer vaccinarea, sfânta vaccinare. ”Âmi pare rău la domni doctori” vor striga, dar degeaba!
  Am obosit să mai discut cu cei din jurul meu pentru a-i convinge să se imunizeze. Este inutil, sunt dincolo, aceștia, de orice argument, deasupra raționalului, închistați într-o încăpățânare care provoacă milă. Zarurile au fost aruncate. Ce va fi, va fi!

 • Bai., spermatozoizilor , aveti grija sa nu intarziati peste ora 20:00:00:001 ,ca va ia covidul de ceafa si va buseste de caldaram .
  Totodata recomad doctorilor sa sterilizeze bine eprubetele ca ies copii tampiti .

 • Bukkkaaakkaaakeee, noi suntem vaccinati, nu avem restrictii dupa 20.00.

  Da-ti identitatea jmechere, la UPU, nu aici, ca sa te stie cand vei veni…., caci vei veni…..parole, moncher….

 • Covidul iese pe strada, numai în weekend,și după ora 20..

 • Bulk, atenția pentru tine este timp pierdut. Contaminarea eprubetelor este o problemă într-adevăr, dar mai puțin periculoasă decât oxidarea ( expunerea la aer) dată lipsa intenției procreerii (văd efectele nocive și te compătimesc).
  Redacția este mai atentă la jocul de fotbal Ger-Rom și scapă exprimări de joasă speță.

 • Mai Bukk.esti un „idiot haios” cu modul in care pui problema.Chestia asta cu „……..eprubetele sterilizate ca ies copii tampiti”,ti se potriveste perfect! Chiar esti absolut reprezentativ pentru „erorile umane” de felul tau,cand nu sunt folosite prezervativele sau anticonceptionalele sau cand NU SUNT STERILIZATE EPRUBETELE!

 • Vad ca sunteti vaccinati ! Aveti creierul grav afectat sau sunteti prostanaci din nastere ?! Eu scriu despre un principiu democratic ,iar voi ratatilor ii dati inainte cu covizelul si cu vaccinarea ! Hai sa va explic ,ca la gradinita ,ca I.Q.-ul vostru la acest nivel este ! Nu sunt impotriva vaccinarii si nici nu contest existenta pandemiei ,dar sunt impotriva masurilor naziste luate de niste neica-nimeni cu incalcarea libertatii indivizilor .Voi sunteti cel mai pobabil bugetari si sunteti obisnuiti sa grohaiti cum vi se ordona si sa pupati papucii cui trebuie .Sunteti obisnuiti sa fiti niste carpe ,cu care se sterge pe jos !

 • Pentru viruși, omul este ca un autobuz. Așa călătorește el. Cum nu putem impune virușilor în mod direct să stea locului, nu putem decât limita deplasarea oamenilor. Dar nu a tuturor oamenilor, pentru cei vaccinați nu este nevoie, pentru că ei nu transportă viruși. Sau o fac într-un volum suficient de mic și pentru o durată atât de scurtă încât nu prezintă niciun pericol semnificativ. A fost destul de clar, Bukk? Cum spitalele sunt blocate, inclusiv pentru cei vaccinați care ar putea avea nevoie de ele pentru alte patologii, se impune restrângerea acestor libertăți de deplasare. Pentru că dreptul tău de a nu te vaccina, pe care îl respect, vine în contradicție cu alte drepturi ale mele. Ergo, mai stai și pe acasă!

 • In contextul pandemic, se vad ACUM libertatile tale, din VARA.
  Stim. E chiar evident.
  ….morga nu mai face fata si petrecerea „libertatilor tale democratice” de abia incepe !

 • Din Comunicatele zilnice ale Grupului de comunicare strategică, rezultă că în perioada 01-30 septembrie 2021 au fost 134.903 persoane testate pozitiv (am adunat cifrele comunicate zilnic).
  Din situația prezentată de INSP, rezultă că numărul persoanelor vaccinare cu schema completă și testate pozitiv în perioada 01-30 septembrie 2021 a fost de 33.976.

  Deci avem:

  – Total persoane testate pozitiv: 134.903;

  – Persoane testate pozitiv vaccinate cu schema completă: 33.976;

  – Persoane testate pozitiv nevaccinate: 100.927.

  Populația totală a României: 19.300.000

  Numărul persoanelor vaccinate cu schema completă la 30.09.2021: 5.383.893
  (https://stirioficiale.ro/…/actualizare-zilnica-30-09…)

  Numărul persoanelor nevaccinate cu schema completă: 13.916.107

  Procentual:

  – Nr. persoane testate pozitiv din total populație: 134.903/19.300.000 = 0,699%

  – Nr persoane vaccinate cu schema completă testate pozitiv din total persoane vaccinate cu schema completă: 33.976/5.383.893 = 0,631%;

  – Nr. persoane nevaccinate testate pozitiv din total persoane nevaccinate cu schema completă: 100.927/13.916.107 = 0,725%.

  Constatăm astfel că nu este o diferență semnificativă între procentul persoanelor testate pozitiv din total persoane vaccinate cu schema completă (0,631%) și procentul persoanelor testate pozitiv din total persoane nevaccinate cu schema completă (0,725%).

  ATUNCI DE CE DIFERENTIEREA INTRE PERSOANELE VACCINATE CU SCHEMA COMPLETA SI PERSOANELE NEVACCINATE IN HOTĂRÂRILE DE GUVERN PRIVIND STAREA DE ALERTĂ?

  DE CE CERTIFICAT VERDE?

  Acum DECESELE: Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm , nu mai facem o formă gravă a bolii și nu mai murim.
  DECLARAȚII TOTAL MINCIOASE.

  Din raportarea INSP: un număr de 181 persoane vaccinate cu schema completă au decedat în urma infectării.
  Totodată, începând cu data de 30 septembrie 2021, GSP prezintă zilnic în comunicatele pe care le dă publicității numărul persoanelor vaccinate din total persoane decedate.

  În perioada 01 – 08 octombrie 2021 AU DECEDAT 148 PERSOANE VACCINATE.

  SUNT OAMENI, NU CIFRE.

  NU MAI MINȚIȚI ȘI NU MAI PUNEȚI OAMNII ÎN PERICOL MINȚINDU-I CĂ DACĂ SE VACCINEAZĂ SE ELIMINĂ RISCUL DE A DECEDA, DE A SE INFECTA SI DE A TRANSMITE MAI DEPARTE.

  01 oct. 2021 – Din totalul de 169 de pacienți decedați, 158 erau nevaccinați și 11 vaccinați.
  https://stirioficiale.ro/…/buletin-de-presa-1-octombrie…

  02 oct. 2021 – Din totalul de 184 de pacienți decedați, 170 erau nevaccinați și 14 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau VÂRSTE CUPRINSE ÎNTRE 40 ȘI 79 DE ANI.
  https://stirioficiale.ro/…/buletin-de-presa-2-octombrie…

  3 oct. 2021 – Din totalul de 150 de pacienți decedați, 141 erau nevaccinați și 9 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 48 și 88 de ani.
  https://stirioficiale.ro/…/buletin-de-presa-3-octombrie…

  04 oct 2021 – Din totalul de 133 de pacienți decedați, 127 erau nevaccinați și 6 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 45 și 94 de ani
  https://stirioficiale.ro/…/buletin-de-presa-4-octombrie…

  05 oct 2021 – Din totalul de 252 de pacienți decedați, 227 erau nevaccinați și 25 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 25 și 87 de ani.
  https://stirioficiale.ro/…/buletin-de-presa-5-octombrie…

  06 oct 2021 – Din totalul de 331 de pacienți decedați, 303 erau nevaccinați și 28 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 48 și 90 de ani.
  https://stirioficiale.ro/…/buletin-de-presa-6-octombrie…

  07 oct 2021 – Din totalul de 282 de pacienți decedați, 260 erau nevaccinați și 22 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 16 și 84 de ani.

  UN COPIL DE 16-17 ANI A DECEDAT, CU TOATE CĂ ERA VACCINAT.
  https://stirioficiale.ro/…/buletin-de-presa-7-octombrie…

  08 oct 2021 – Din totalul de 385 de pacienți decedați, 352 erau nevaccinați și 33 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 38 și 86 de ani.
  https://stirioficiale.ro/…/buletin-de-presa-8-octombrie…

  IAR BĂLĂRIILE CU COMORBIDITĂȚILE: SĂ NU VĂ MAI AUD MINCIUNILE.

  ȘI NEVACCINAȚII ȘI VACCINAȚII POT SĂ AIBĂ SAU NU COMORBIDITĂȚI.

  IAR VOI NE-AȚI MINȚIT CĂ PERSOANELE CU COMORBIDITĂȚI SĂ SE VACCINEZE CĂ AȘA NU VOR MAI MURI DACĂ CONTACTEAZĂ VIRUSUL.

  UITE CĂ VOI RECUNOAȘTEȚI CĂ MOR ORICUM.

  TERMINAȚI CU MINCIUNA!

 • Dupa cum vezi, procentul celor nevaccinati este majoritar, in jurul lui 90-95%, atat la cazuri, cat si la decese !!!!
  Deci, despre ce vorbim aici, Pixele ?!
  Sau ai descoperit functia copy-paste si ne dai aici articole luate de peste tot ?!

  Vaccinul PROTEJEAZA majoritar, nu elimina complet boala.
  Din nou, lumea civilizata are 80% rata de vaccinare, iar Romania sub 30%. Pentru ca NOI suntem numai premianti la Nobel, iar restul prosti, nu ?!
  Uitati-va in jur !!!!!!!! Toate tarile sunt cat de cat OK, iar noi in colaps.
  De ce ?! Explica-mi si mie argumentat si apoi mai vorbim…..

 • N-am ce să explic. Tu ești vaccinat. Deții adevărul. Sănătate maximă.

 • „În lunile mai, iunie, îndeosebi în iulie 2021, numărul pacienților internați în spitale, inclusiv la ATI, cu Covid -19, a ajuns în multe județe, dacă nu la zero, sigur în jur de 5-6. Starea de Alertă s-a menținut însă (bineînțeles, doar pe hârtie, fără vreo recunoaștere din partea cetățenilor), împreună cu costurile enorme respective. Sporul de risc epidemiologic, încasat de „beneficiarii OG 1035”, pe bolnavul infectat cu SARS-CoV-2, a ajuns până la 150.000 de lei, aprox. 30.000 de euro!
  Repet, este vorba doar de SPORUL ADĂUGAT la salariul celor din sistemul medico-sanitar și sanitar auxiliar, nu la costurile salariale de bază, a spitalizării, a actului medical și a medicamentelor, a terapiei propriu-zise! Un infectat Covid -19, 30.000 de euro! Așadar, 30.000 de euro pe bolnav doar costurile referitoare la SPORUL DE RISC EPIDEMIOLOGIC al personalului dintr-un spital! Milioane, zeci, sute de milioane de euro plătite aiurea. Plătite pentru ABSOLUT NIMIC!
  Și ne mai mirăm de situația precară din spitale, de aspectul „lazaretelor”, de lipsa medicamentelor și a tot ce presupune un act medical, dacă nu modern, măcar unul normal și firesc?”, a declarat medicul chirurg Paul Purea.

 • Lasa copy-paste, mai ales dupa sursele de …. incredere.

 • Bai Pixele, tu stii sa interpretezi datele alea cu care faci parada pe aici? Ca sunt cam in favoarea vaccinarii daca stii matematica elementara, nu in defavoare.

 • Atât de mult efort depus aproape că mă convinge să duc vaccinurilor înapoi. Aproape… ferească Dumnezeu. Noroc că fac diferența între mere și ciuperci.
  Domnule, dacă tot depui efort așa de consistent, verifică dacă nu cumva încurci mulțimile între ele. E păcat de muncă.

 • Evident că nu știu! Că doar d-aia nu sunt vaccinat! Din cauză de alfabetizare. Spre deosebire de tine care ai facultăți!

 • Io’ am Politehnica, nu Medicina.
  Dar ascult de medici, nu de Sosoaca.
  Ok, mai sunt si medicii tot oameni … care stau pe Feisbuci si vad toate conspiratiunile profunde, iar la unii din ei se explica, ca numai medici nu sunt cand ii vezi in detaliu…la cabinet.
  Oricum, nu reprezinta majoritatea.

  Auzi, am o tuse seaca, nu vii putin sa-ti tusesc in fata ?! Ca nu vei avea nimic si oricum, vaccinu’ ie dejeaba.

  PS mai cauta acum un copy-paste di pi net, sa-mi dai replica, da’ verifica bine inainte ce trimiti, ca ce e mai sus te „incrimineaza”, nu iti justifica opinia „contra” 🙂

  Hai ca esti simpatic, nu vreau sa ma mai contrazic cu tine, parca am innebunit toti.
  Vorba specialistilor in domeniu: e mult mai usor sa minti un om, decat sa-l convingi ca a fost mintit !

 • Vezi, te-am bunghit. Ești telectual. Te-ai înțepat cu vaccinuri experimentale. Te pricepi, nu ca proștii de medici care nu s-au vaccinat până acum cu seruri experimentale!
  Ca să fi liniștit îți spun că soluția pandemiei atunci când virusul va produce o mutație nasoală rău tot vaccinarea este! Dar nu una singură ci vaccinarea periodică, care, surpriză, n-o să mai fie gratis. Se va ajunge acolo unde se dorește, la dependența de un producător de seruri!

 • Până acum nu am nici solzi și nici alte chestii în plus. Nu am verificat radierea din cartea vieții că nu știu unde este.
  Te țin informat despre rezultatul experimentului.
  Urez succes de pe acum celor care au fost prevăzători și nu s-au supus experimentelor vânzătorilor de seruri și celor care nu vor să fie dependenți de vânzătorii de alimente, apă, gaz, energie electrică, electrocasnice, informații și alte chestii necesare omului dar cu care ne-am obișnuit.

 • Pixele, nu generaliza cu medicii nevaccinati, ca este o abordare fake. Un procent majoritar s-a vaccinat.
  Iar vaccinurile folosite nu sunt chiar experimentale:
  1. Astra – adenovirus: se foloseste la toate vaccinurile, de 100 de ani.
  2. PFI – arn mesager: se studiaza de 25 de ani, nu e chiar o noutate.

  Singura lor ineficienta posibila este ca nu stim, inca, daca vor tine mult si daca e nevoie sa ne intepam anual, dar cam atat.
  Pe logica ta, inseamna ca vaccinul banal anti-gripal este experimental an de an, pentru ca bate cu tulpini noi mereu, corect ?!
  Mai lasa RTV-ul si pe doamna doctor docent Sosoaca, v-au zapacit pe toti de minti….

 • Cît este procentul ăla majoritar de medici vaccinați? Nu de alta, dar să nu mai trăiesc în minciună!

  În discuție sunt doar serurile mARN, care n-au în spate 25 ani ci vreo 12 ani. Englezii de la GSK au demarat un proiect pentru un vaccin conta HIV pe bază de coronaviruși. Proiectul nu a avut succes. Pentru HIV există doar medicație.

  Este evident că nu produc imunitate permanentă ci doar protecție de scurtă durată. Deci nu se poate vorbi de imunizare. Strânge bănuți din timp pentru viitoarele doze. Nu cred că o să fie ieftine și cu certitudine n-or să fie gratis! O să fie ca la narcotice. Prima doză e gratis, după care…

 • PS nu va mai vaccinati !!!!
  Azi avem 442 decese intr-o singura zi si VREM MAI MULTE !
  Sosoaca, unde esti ????!!!! Hai incoa’

  Dha…dhhhaaaa…..

 • Între anii 2015 și 2019, când nu auzise nimeni de Covid, mureau lunar, în medie, 20.000 români, ceea ce înseamnă o medie zilnică de 660 români. N-a inventat Covidul moartea!

 • Bine, Pixele ! Am inteles si … nu prea ce vrei sa zici de fapt.
  Perfect !
  Multi sceptici ca tine prin ATI, sa avem rabdare, e pentru toata lumea 🙂

 • O cifră n-are nicio relevanță dacă n-ai cu ce s-o compari.
  Se moare de când există omul pe planetă, numai că se murea mai discret, acum moartea este însoțită de isterie.

 • Cand se va invarti si moartea pe langa tine si familie, mai vorbim…

 • Am o veste! Vaccinul anticovid nu te face nici superior și nici nemuritor, dar se vede cu ochiul liber că amplifică ura.

 • Nu Pixele…, prostia din jur amplifica ura.
  Analfabetismul functional creaza mari probleme in tara asta si nu numai. Este un adevar dureros.

  Daca eram asa destepti, eram departe tare acum. Dar noi, dupa 33 de ani de libertate EXTREM DE PROST INTELEASA, suntem unde suntem. In continuare radem de toti, dam vina pe oculta mondiala, ascultam pe Sosoaca si bem vin la pet, in timp ce aratam tuturor ca ne pricepem la toate.

  Trist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.