Revoltă a șoferilor după ce s-au închis iar drumurile

„Bă, voi sunteți nebuni ? Afară e soare, drumul uscat și voi închideți drumurile ?”

Foto, Poșta Câlnău. Totuși E85 e închis de la Buzău la Rm. Sărat

Sunt multe astfel de mesaje ale șoferilor supărați care consideră că deciziile de închidere a drumurilor sunt exagerate și că măsura îi protejează/invită pe drumari la inacțiune.

Centura Buzăului e blocată cu tiruri care nu au voie să treacă înspre Rm. Sărat

În replică, prefectul Țiclea susține că „într-adevăr în interiorul localităților e liniște, dar în afară situația e extrem de complicată. E cod galben, vântul bate cu putere și a duce zăpada pe drum. Rog pe toți cetățenii să renunțe la deplasările care nu sunt urgente. Am dispus mobilizare pe toate drumurile și pentru toate primăriile din estul județului. Toată lumea lucrează.”

Ca să fie cât mai convingător, prefectul a prezentat buzoienilor imagini filmate azi la ieșire din Smeeni:

UPDATE 1: La ora 15.00 au fost ridicate restricțiile de pe E85, dar rămân închise alte două drumuri naționale din județ, Costești – Smeeni – Pogoanele – Padina și Rm. Sărat – Boldu – Balta Albă – jud. Brăila.

UPDATE 2: De la ora 16.00 s-au ridicat restricțiile și pentru Costești – Smeeni – Pogoanele – Padina pentru autovehiculele cu 7,5 tone

Vom reveni.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Revoltă a șoferilor după ce s-au închis iar drumurile

  • I-au luat iar prin surprindere .
    Vai mama lor

    Răspunde
  • Pentru mine lucrurile sunt simple! Măsura închiderii drumului s-a luat, nu pentru a dovedi competența, ci pentru a acoperi incompetența cuiva!! Deunăzi, același prefect care a luat această măsură, critica aspru, pe bună dreptate, o firmă incompetentă care nu era în stare să mențină în circulație un drum județean, în aceleași condiții (chiar mai dificile, de viscol dar și ninsoare abundentă)! Dar atunci, drumul nu era „al său”, fiind județean!! Acum, când drumul este „al său” și ne poate arată cum se acționează eficient, îl închide, pe baza unor atenționări meteo și a unui cod, fără o minimă verificare și a unor eforturi la fața locului! Iar legat de atentionari si coduri, este mai bine să le amplifici puțin, preventiv!! Critici apar mai des atunci când fenomene au loc și nu ai atenționat, decât când nu au loc și ai amplificat un pic!! O măsură luată de un politruc, ca toți ceilalți! Dovada incompetenței și a deciziei luate pe genunchi este și redeschiderea la scurt timp a drumului, urmare cel mai sigur a ” unor telefoane de mulțumire și felicitare primite de sus”!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.