„Revoluție” la Buzău. „Avem prețuri cu 20% mai mici!”

Joi dimineață se deschide la Buzău primul supermarket MERE din oraș și județ.

Reprezentanții MERE spun că apariția MERE va produce o mică revoluție pe piața de retail din oraș.

„Vom avea cele mai mici prețuri din oraș. Cam cu 20% mai mici decât cele existente acum pe piață. Cum facem asta ? Marjă comercială minimă și colaborare directă cu producătorii. În magazinul nostru clientul plătește marfa, nu brandul!”

Primul supermarket MERE de la Buzău e situat pe Șoseaua Spătarului nr. 5, imediat după fostul ILF

O caracteristică a supermarketurilor MERE e aceea că produsele sunt luate de clienți direct de pe peleți.

„Clienții MERE sunt în general familii cu venituri mici, oameni cărora le place să facă economie de timp și bani, care își planifică atent cumpărăturile și vizitează magazinul o dată sau de două ori pe lună

ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos.

Rețeaua de magazine MERE este în plină extindere în România, cu unități deschise deja la Brașov, Oradea, Bistrița, Piatra Neamț, Slobozia, Călărași, Tulcea, Turda etc.

„Produsele pe care le avem sunt în mare parte fabricate în România, dar avem şi câteva din Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Germania, de unde avem detergenţi, spre exemplu, sau Turcia, de unde provin unele dulciuri”

Vezi, mai jos, câteva fotografii surprinse în magazinul din Buzău, cu produse și prețuri:

Mai multe, buzoienii vor putea vedea cu ochii lor din dimineața zilei de joi, 22 septembrie, când va avea loc deschiderea.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „„Revoluție” la Buzău. „Avem prețuri cu 20% mai mici!”

  • Suntem unul dintre cele mai mari magazine de tip discount din Rusia, operând sub marca Svetofor, care include peste 800 de magazine. Suntem prezenți în Rusia, Kazahstan, Belarus și China, în prezent începem activitatea și în țările din UE sub denumirea MERE. ~ mere.ws/ro/

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.