Rezultat bun pentru Diaconu și Pro România la Buzău

Al doilea rezultat din țară a obținut Mircea Diaconu în jud. Buzău.

După Argeș, județul de origine al actorului, unde Diaconu a luat 14,03%, la rând vine Buzăul cu 13,42%.

Mircea Diaconu, săptămâna trecută la Buzău, în parcul de la Sf. Îngeri

Cel mai mult a fost votat Diaconu la Rm. Sărat – 23,15%!

O explicație e că din Rm. Sărat e originar Felix Rache, liderul organizației Pro România Buzău.

„Le mulțumesc buzoienilor pentru încrederea în Mircea Diaconu. Scorul de 13,4 % obținut la Buzău de Mircea Diaconu e al doilea pe țară pentru candidatul Alianței UN OM. Aceste alegeri au demonstrat că românii au taxat PSD pentru greșelile guvernării Dăncila, nu numai cele de exprimare. Scorul electoral al PSD în Buzău este cel mai mic obținut vreodată de PSD în județ la alegerile prezidențiale. Klaus Iohannis a câștigat alegerile în municipiul Buzău. Din nou, după alegerile europarlamentare, PSD pierde reședința de județ. Nu cred că e sărbatoare la PSD, din contră. Primul scor pe țară a fost din nou o iluzie pentru PSD Buzău”, a declarat Felix Rache.

Organizație puternică a Pro România la Rm. Sărat. În foto, Rache și fostul viceprimar Torcărescu

Chiar dacă Felix Rache n-a spus-o explicit, rezultatul bun al lui Mircea Diaconu la Buzău se datorează și susținerii pe care i-au acordat-o cele două partide și, mai ales, votanții ALDE și Pro România din județ.

Colaborarea dintre Pro România și ALDE Buzău se încheie aici, dar cele două partide au speranțe că la alegerile locale vor scoate consilieri în toate localitățile din județ (poate și câțiva primari), iar la parlamentarele din decembrie 2019 vor obține măcar câte un mandat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.