Risc de ÎNCHIDERE a tuturor școlilor/liceelor din jud. Buzău

Emoții mâine (joi) când DSP Buzău va anunța procentul paturilor covid ocupate din jud. Buzău.

De la 36% joia trecută (27 ianuarie), cifra a urcat brusc în ultimele zile, depășind ieri 62 % (278 paturi ocupate din 446).

Mai e nevoie doar de aproximativ 56 de internări noi în spitalele din județ, ca procentul de ocupare să ajungă la 75%, caz în care automat se închid toate unitățile de învățământ din jud. Buzău, iar copiii sunt trimiși acasă/online.

Ziua de referință este joi, astfel că mâine elevi, părinți și cadre didactice vor aștepta cu emoții anunțul DSP Buzău.

Dacă procentul rămâne mâine sub 75%, atunci cel puțin pentru încă o săptămână unitățile de învățământ din jud. Buzău vor rămâne deschise.

UPDATE. Încă o veste proastă, DSP Buzău a anunțat azi (miercuri) o cifră record de infectări în jud. Buzău: 1009 infectări din 1726 teste (din care 1529 teste rapide antigen și 197 RT-PCR).

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Risc de ÎNCHIDERE a tuturor școlilor/liceelor din jud. Buzău

 • Se lucrează puternic la cifre. Evident că nu s-a renunțat la obligativitatea certefecatului vieții la locul de muncă! Abia aștept să mă concediez din firmă. O să justific: berbecul ăla, nu pot să zic oaie, adicălea eu, nu vrea să se vacgineze! Bănuții pe care-i viram la stat sub formă de contribuții o să-i arunc într-un sertar pe care voi scrie: fond pentru sănătate.

  Răspunde
 • Greu de crezut ca nu se va trece in online.
  DSP a raporatat peste 1000 de cazuri.

  Răspunde
 • Pixele, cum stai cu genetica ? Avansezi ? Cu ce medie ai terminat profesionala ?
  Intrebari existentiale….pentru un individ inteligent.

  Răspunde
 • Nu știu ce să mai cred! Sunt confuz. Geniile busterizate precum Mădălin Ionescu ne relatează că a halit Omicronul. Până aici nimic deosebit dacă ne raportăm la propaganda oficială. Confuzia mea apare când busteristul ne povestește că a ajuns la Matei Balș cu 15% plămâni afectați și o pneumonie de toată frumusețea. Confuzia, a mea, se adâncește în momentul în care geniul busterist ne mărturisește că a avut noroc că socrii lui sunt din Republica Moldova și aveau mai multe cutii cu Arbidol în casă. Zic eu că a avut de două ori noroc că nu erau bulgari că ăia au prin casă Ivermectină și acum în loc să vorbească se trezea că nechează! Stați așa, asta nu-i nimic, acum apostolul medicinii moderne ne recomandă vitamine din gama B și D, Vitamina C, Magneziu, Arbidol și, țineți-vă respirația, WTF, Untura de bursuc!

  Răspunde
 • Pixele, omul a declarat clar ca a avut forma usoara dar nu a respectat tratamentul si forma s-a agravat putin, cand a ajuns la Spital (15% afectare pulmonara).
  Iar comentezi in Realitatea Ta…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.