Risc diminuat în această intersecție. Giratoriu și iluminat

Risc diminuat de producere a accidentelor după ultimele modificări.

„Era o intersecție periculoasă. Multe accidente grave s-au produs aici. Șoferii, și în special cei care vin dinspre Vadu Pașii, Săgeata și Robeasca, sunt foarte mulțumiți după înființarea giratoriului. La solicitarea Companiei Naționale de Drumuri ne-am implicat și noi, Primăria Vadu Pașii. Am realizat iluminarea corespunzătoare a intersecției. Am montat 12 lămpi cu led, din această seară vor funcționa toate, nu se mai poate plânge nimeni că nu va observa din timp giratoriul”, ne-a declarat primarul Gheorghe Firon.

Citește și articolul: Rușii vin la Buzău săptămâna viitoare! CLICK AICI

O altă veste bună ce li se pregătește buzoienilor care se folosesc de DJ203 K pentru a ajunge în municipiul Buzău este mutarea camerelor video de verificare a rovignetelor de pe podul de la Mărăcineni.

Ultima informație e că acestea vor fi amplasate la Poșta Câlnău, astfel încât cei care vin către municipiul Buzău de pe traseul Mărăcineni – Vintilă Vodă, ca și cei dinspre V. Pașii  – Robeasca, nu vor fi obligați să-și cumpere rovignetă.

Citește și articolul: Iată unde se vor muta! Romii într-o parte, românii în alta. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.