„Riscă să ne cadă în cap!”. Iată ce s-a întâmplat de fapt

E sesizarea unui cititor către redacția buzoienii.ro.

„Domnule reporter puteți veni la noi pe stradă. O să vă mire ce vedeți. Atârnă ceva ca un geamantan de niște fire. Se poate oricând desprinde și să ne cadă în cap. Plus că e un adevărat haos de fire încurcate între stâlpii de pe această stradă”.

Strada cu pricina e Pompiliu Ștefu.

Sesizat, la fața locului a ajuns și viceprimarul Ionuț Apostu, care a dispus primele măsuri.

„Nu e un geamantan. Bănuiesc că e un router de mai mari dimensiuni al unei firme de comunicații din oraș. Cum s-a ajuns la mățăraia asta de cabluri ? Nu e de la vijelia de azi după-amiază. Electrica a schimbat zilele trecute stâlpii și a lăsat de izbeliște toate firele de cablu, internet și telefonie. Am sesizat toate firmele de telecomunicații din Buzău, vor veni mâine, cel mai târziu, să îndepărteze firele în exces”.

Referitor la Pompiliu Ștefu, Ionuț Apostu a dat și o veste bună riveranilor de pe cea mai praf stradă din oraș.

„Vom începe de săptămîna viitoare asfaltarea și pe această stradă. A avut o lucrare aici Compania de Apă, de asta strada e ca după bombardament. Am făcut o înțelegere cu ei, jumătate o asfaltează Compania de Apă, jumătate Primăria”

Citește și articolul: Acum în parcul Tineretului. Dai un ban dar îți faci treaba. CLICK AICI

Citește și articolul: Ce face mai nou Toma pentru a-i câștiga pe buzoieni. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Riscă să ne cadă în cap!”. Iată ce s-a întâmplat de fapt

  • D-le primar vă rog sa trimite-ti un reprezentant al primăriei să vada cum se lucrează la asfaltarea străzii izlazului : bordurile puse strâmb , distanta dintre gard si sosea foarte mică pe când cea de pe partea cu gardul de la Somaco e foarte mare , De vineri nu s-a lucrat nimic azi e miercuri .Dupa ploaie nu se mai putea circula .De aceea va rog să verificati competenta acestei ,,firme”

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.