Riverani de pe Transilvaniei, împotriva modernizării străzii!

Pare ciudat, dar sunt buzoieni care nu sunt de acord cu modernizarea străzii Transilvaniei.

„Păi și noi unde ne mai lăsăm mașinile ? Am înțeles că nu le mai putem lăsa în fața porților. Se aude că se vor face bandă dedicată pentru autobuze și piste de bicicliști până în bordură. Decât așa, mai bine lipsă”, e mesajul primit de reporterul buzoienii.ro de la doi cititori.

„Eu chiar nu am curte unde să-mi bag mașina! Unde să o las ? Ziceți și dvs., ce soluție îmi dați?”

Alături de Horticolei, Transilvaniei e strada cea mai solicitată de buzoieni pentru asfaltare/modernizare. Primarul Toma a anunțat că în aprilie Strabag ar urma să înceapă lucrările.

Strada Transilvaniei, alături de Aleea Industriilor și Bd. Unirii e prinsă în cel mai mare proiect cu fonduri europene – 18,5 mil. € – atras de Primăria Buzău.

Citește și:

loading...

14 comentarii la „Riverani de pe Transilvaniei, împotriva modernizării străzii!

 • Si chiar daca i-ar fi pus sa isi bage masinile in curte, macar sa fi fost sacrificiul cu motiv serios, adica sa faca 4 benzi de masini si sa fluidizeze traficul, nu sa faca banda pentru autobuzele care circula aproape mereu goale.

 • Eu sunt taaaare curios cum va fi pe Unirii. Ce se va intampla cu miile de masini parcate langa si pe trotuare, atat in timpul lucrarilor, cat mai ales dupa?
  Asta chiar ar fi o informatie interesanta…

 • Sa fie sănatoși nu merită să le facă,dacă nu sunt în stare să meargă pe jos 2 min…

 • Deci pe bune. Cand era boscodeala la primărie toata lume spune că nu a facut nimic cu trans bus, ca a furat de nu a mai putut. Acum ca este Toma si a facut ceva cu transbuz, la nici unul nu le convine…..ca merg goale, ca sunt rupte in doua. Domnule Primar vin cu o soluție, la cei de pe Transilvaniei, scoate.ti autobuzele daca tot sunt asa de nemulțumiți si da.ti autorizație din nou lui cauciuc, sa intre pe traseul de pe Transilvaniei cu microbuzele acelea de nivel european. Si tot vad ca spuneti de autobuze ca sunt praf, dar daca te uiti din capătul transilvaniei până la unirii, nu vezi decât masini electrice, la fiecare casa unde sunt numai intelectuali. Deci nimeni nu spune, ca tot ce face Toma este ok, dar după multi ani, cand vine cineva si face, toata lumea este nemulțumită.

 • Dar ce vom face cu mașinile după Unirii când se va moderniza această stradă? Unde le parcăm?

 • Dacă nu sunt de acord cu modernizarea sa plateasca parcarea ,daca locuiau la bloc erau nevoiți să plătească loc de parcarea, ce atatea figuri! Nu s-au săturat de gropi si trotuare ce arata mai jalnic decât un drum de tara?

 • Către cei care se reped să-l condamne pe cel care a ridicat problema: Omul nu contestă faptul că nu trebuie reparată strada! El zice că nu e necesară bandă specială de autobuze!! Asta e cauza pt.care nu vor mai fi locuri de parcare. Același lucru și pentru Unirii. Acolo sunt convins că va fi revoltă serioasă. Deja nu mai sunt locuri nici în spatele blocurilor turn, deși a promis în campanie că reface Aleea Stejarului… Povești, minciuni de campanie, acum are sacii în căruță.

 • Pentru „anonim”
  Cu toate că nu meriți să fii băgat în seamă din moment ce nu ai bunul simt sa iti asumi parerile: Boscodeala a facut mult mai mult…. nu a avut visuri de om frustat, nu a extins Transbusul fara rost…. nu a facut Iaz cu mori si ratuste ( bălți imputite cu tantari) nu a platit SF – uri si DALI -uri cu milioane fara sa se vada nimic…. a facut 3 cartiere ( Posta si Mihai Viteazul asfaltate ca la carte… Si Orizont de la zero) . Apropo si marile realizări ale Rometianului Toma – blocurile reabilitate sunt pornite proiectele tot de atunci…. Acum? Avioane, piste….. Si datorii la banci…. pe care nu o sa le vezi făcute…. din SF -uri se sifoneaza banii….

 • Adevarat ce zice Sandu

 • @Sandu, atunci rămâneți frate in epoca de aur.Si nu mai inteleg un lucru: de ce Toma a fost votat cu 80 la sută? Sunt apolitic, dar cand incepe sa se vada ceva si in Buzau-l asta, sunt bucuros. Sa inteleg ca ti.a fost mai bine , cand mergeai cu tramvaiele alea de maxi-taxi? Eu locuiesc in Focsanei si fac naveta la Buzau, intr.o dimineata am rămas cu usa de la maxi-taxi , în mâna, daca nu o țineam cădea jos .Nu mai vorbesc de copii, care se chinuia si mergeau precum animalele in acele masini. Tu crezi ca in uniunea europeana, nu merg masini pe jumătate goale? Si sa nu mai zic ca in atatea mandate de primar, pe care le.a avut fostul, cu atât poți să îl lauzi? Cartier Mihai Viteazu si Posta? Mai spune ceva, daca mai poți, bineînțeles.

 • Eu as veni cu o solutie pentru primarul Buzaului si cred ca ar rezolva problema masinilor parcate pe marginea bulevardului Unirii. Solutia este, construirea de parcari supraetajate, cum este in Timisoara, Bucuresti, Cluj. Ar rezolva mult problema care ii macina pe multi cei care au parcate masinile pe bulevardul Unirii!

 • @Ciprian: votul a fost de cca 80% din cei 30% care au votat efectiv.
  Asta ca sa fim corecti….

 • Pentru acuratețea informației. Prezența la vot a fost de 36%. Dar, atenție, pentru o populație a Buzăului de 135 de mii de locuitori și 107 mii de cetățeni cu drept de vot. Ceea ce este o minciună: inclusiv recensământul din 2012 a anunțat 115 mii de locuitori pt. mun. Buzău, din care scădem 25 de mii de minori. În realitate, după estimarea mea, procentul celor cu drept de vot e pe undeva pe la 80.000 (dacă nu și mai mic). Pe lângă cei plecați în străinătate, mai sunt și buzoieni mutați la țară (dar cu buletin pe mun. Buzău), bătrâni netransportabili, etc. Așa că procentul real e de peste 50%.

 • BREE MARE ESTE GRADINA PE STRADA TRANSILVANIEI HAI CA IL AJUT EU PE DUL CARE A INTREBAT EXEMPLU CA IN SUEDIA NENE MULTIIII RUMENOS AU FOST ..CAZATI PE LINGA DIFERITE CASCARAVETE……DOAR BANUL SA IASA..DECI MUTI MATA MASINA…..PINA TERMINA LUCRAREA …….CIT PRIVESTE MERGEM NUMA NOI CU MASINILE RAMINE DE DISCUTAT………..CUM RAMINE CU MEDIUL SAU LASS MAIBINE MERGEM CU CARUTA ..DOAR ASA ESTE SI INFRASTRUCTURA……LA SOSEA MA RIFER

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.