Spectacole cu grupul Vouă la amfiteatrul din Parcul Tineretului. Umor și cultură. Credeți că ar fi o idee bună ?

Joi seară, la un eveniment organizat la Buzău de cunoscutul ziarist Cornel Nistorescu, directorul ziarului Cotidianul, Cristi Romanescu, președintele PNL Buzău, i-a făcut o propunere primarului C-tin Toma:

„Domnule primar, am o idee. Că tot avem acest amfiteatru în parcul Tineretului. De ce nu organizăm pe timpul verii niște spectacole frumoase cum se făceau odinioară ? Uite, îl avem pe Adrian Fetecău, de la grupul Vouă, e buzoian de-al nostru, ar vrea să facă așa ceva. De ce să nu profităm ? Cred că ar ieși ceva fantastic”.

Prezent la eveniment, Adrian Fetecău a fost chemat și s-a arătat încântat de proiect:

„Aș veni cu mare drag. Cu tot grupul Vouă, cu Radu Gabriel, de asemenea buzoian, și cu toți ceilalți. Am face niște spectacole pe cinste. Am îmbina momentele umoristice cu cele culturale. Buzoienii au nevoie de așa ceva. Îi simt. E nevoie să fie scoși din marasmul în care au intrat. E nevoie de umor de bună calitate, care să le descrețească frunțile, dar și de cultură. Am făcut astfel de spectacole în multe din orașele României. Și au prins foarte bine”.

Imediat, primarul Toma i-a făcut o propunere lui Fetecău: „Adriane, fă un proiect serios și vino cu el la mine. Ideea, îmi surâde”.

Auraș Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.