România – Belgia se va juca la Buzău. Preliminariile Campionatului Mondial

E sigur, meciul din România și Belgia, contând pentru turneul de calificare la Campionatul Mondial de rugby din 2019 se va juca la Buzău.

„Am primit săptămâna trecută prin fax de la federație acest anunț. Meciul România – belgia se va juca pe 10 martie la Buzău. Iată că vizita de la Buzău a președintelui federației de rugby, când a fost primit de primarul C-tin Toma își arată roadele”, a anunțat Vasile Niță, președintele SCM Gloria Buzău.

În urmă cu două săptămâni Alin Petrache a fost primit în biroul său de primarul C-tin Toma.

Atunci s-a discutat asupra găzduirii de către stadionul din Crâng a unor meciuri ale stejarilor, despre o eventuală promovare a echipei din Buzău în Superligă, dar și despre înființarea la Buzău a unui Centru de Excelență în Rugby.

La jumătatea preliminariilor, România ocupă locul 1 în grupă, cu patru victorii și o înfrângere, cu Germania.

Citește și articolul: Vor juca la Buzău! Mai întâi vine Hagi, apoi Dan Petrescu! C-tin Toma a confirmat: „Au fost la mine în birou” click AICI

Campionatul Mondial din 2019 se va disputa în Japonia. La rugby, România are renumele de a se fi calificat la toate edițiile turneului final.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „România – Belgia se va juca la Buzău. Preliminariile Campionatului Mondial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.