Românii votează cu inima, românii votează Viorica Dăncilă! (P)

Au rămas doar câteva zile până vom alege un nou președinte. Este o alegere a cărei miză se pierde de multe ori în dezbaterea politică a momentului, dar care ne va marca următorii cinci ani.

Cum vor fi aceștia? Vor fi la fel ca cei de până acum sau vor fi diferiți? Vom avea un președinte implicat și echidistant sau vom avea parte de alți cinci ani de absență la Palatul Cotroceni?

Până la urmă, alegerile din 10 și 24 noiembrie despre asta sunt. Despre încrederea în ziua de mâine și speranța că ea va fi una mai bună decât cea de ieri.

Am văzut cu toții ce au însemnat cei cinci ani cu actualul președinte: lipsă de implicare, atitudine arogantă, blocaje peste blocaje. Atunci când nu a lipsit din viața publică, președintele actual nu a făcut decât să-i împiedice pe alții să-și facă treaba.

Ne-am convins în aceste zile și ce va însemna guvernarea pe care actualul președinte a impus-o cu forța, prin sfidarea votului popular din 2016. Pensiile și salariile vor rămâne plafonate, programele destinate micilor antreprenori vor fi suspendate, iar multe dintre măsurile de sprijin, acordate de Guvernul PSD pentru oameni, vor fi pur și simplu anulate.

Acest tăvălug al austerității și al atitudinii disprețuitoare față de români poate fi oprit doar de noi. Pe 10 noiembrie și, mai apoi, pe 24 noiembrie, trebuie să mergem la vot și să alegem candidatul care poate uni societatea și care va lupta pentru binele fiecărui român.

Acest candidat este Viorica Dăncilă. Toți ceilalți pretendenți la funcția de președinte sunt, de fapt, aliniați în spatele lui Klaus Iohannis. Și asta pentru că au ales să-i susțină guvernul și acțiunile abuzive de până acum. Când eșticomplice, nu ești diferit de grupul din care faci parte.

Să mergem, deci, la vot și să alegem cu inima. Să nu-i dăm toată puterea unui singur om, pentru că împreună cu guvernul lui vor face ce au mai făcut: vor tăia salarii și pensii, vor face concedieri și vor aduce austeritatea.

Viorica Dăncilă este singura care a demonstrat că luptă pentru fiecare român. Să o alegem pe Viorica Dăncilă, Președintele implicat și muncitor de care are nevoie România!

Notă: Acesta este un articol publicitar al PSD Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Românii votează cu inima, românii votează Viorica Dăncilă! (P)

 • Cand vrei sa aduci bunăstare poporului tot ce inseamna măriri(salariale si pensii)trebuie intai sa reflectezi,tu ca partid de guvernământ,ca aceste măsuri sunt si sustenabile,dovada este deficitul bugetar care va sări peste 3%,un jurnalist echidistant ar trebui să prezinte situația în mod real,nu doar datorită faptului că a primit câțiva argintiu de la camarila pesedisti!

 • Cum sa nu se implice iubitul nostru conducător, președintele Iohannis? Ba prea s-a implicat, punând umărul la doborârea pesedistilor de la putere. Și a făcut asta încă de pe vremea hastagistilor care protestau împotriva lui Ponta, atunci când se ducea în mijlocul lor, în geaca rosie. Va mai amintiți, nu?!

 • Buna ziua,

  Cum de puteti fi atat de subiectivi intr-un astfel de moment in care majoritatea populatiei vede ca ne indreptam intr-o directie gresita din toate punctele de vedere.
  Presa ar trebui sa fie cat mai obiectiva si nu sa promoveze pe nimeni ci sa prezinte cat se poate ce este adevarat. V-ati lasat cumparati de un partid politic care “conduce” tara inca de pe vremea cand parintii mei erau la gradinita!
  Cu toate acestea sunt oameni (primarul Toma) care fac parte din acest partid si s-a vazut ca sunt diferiti de cei din conducerea partidului si se cunoaste cand acestia au lucrat in folosul coomunitati si nu in interes propriu sau in interesul partidului.

  Va urmaream cu interes articolele pentru ca pana in acest moment prezentati stirile cu oarece obectivism, dar acest articol pur si simplu m-a lasat cu gura cascata! Dezamagitor! 🙁

 • Raspuns: Acesta este un articol publicitar – notat cu (P) în titlu – conceput și comandat de PSD Buzău. Buzoienii.ro nu are nicio implicare editorială în acest caz.

 • A vota cu ‘inima’ pentru Veorica Dancila, inseamna sa fii ‘bolnav cu capul’. Oare credeti ca nu le-au ajuns romanilor ‘durerile de inima’,necazurile, batjocura si umilintele provocate in toti acesti ani de groaznica si dezastruasa guvernare Dancila? Sa le ceri celor pe care pur si simplu i-ai imbolnavit de inima cu toate nenorocirile pe care le-ai facut cat ai fost la guvernare,inseamna tupeu si ipocrizie,……..Rusine, ii mai batjocoriti inca o data pe romani, crezandu-i atat de prosti si idioti incat sa o voteze pe Dăncilă si sa inghita ‘gulgutele’ voastre de tot rasul!

 • VOTATI VEORICA , ANALFABETA CU ABCDARUL IN FATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.