emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Romașcanu, despre plusurile și minusurile ieșirii PSD de la guvernare

„Ați făcut balanța plusurilor și minusurilor ieșirii PSD de la guvernare ? Ce rezultat v-a dat ?”

E întrebarea adresată azi senatorului Lucian Romașcanu în conferința săptămânală a PSD de reporterul buzoienii.ro.

„Mie mi-a dat pe zero. Pe minus din cauză că nu ne putem duce până la capăt programul, pe plus pentru că PSD va începe să crească în sondaje. Părerea mea e că perioada de opoziție va face bine PSD, oamenii vor putea face comparație, iar la anul, mai întâi la locale, iar apoi la parlamentare, PSD va câștiga alegerile”, a spus Romașcanu.

Despre ziua de luni, senatorul PSD susține că guvernul Orban nu va strânge voturile necesare:

„Noi, PSD, nu ne vom prezenta, pentru a nu face cvorum. Am semnale că Pro România și UDMR vor proceda la fel. Caz în care guvernul Orban nu va trece”.

Referitor la alegerile prezidențiale, ținta PSD Buzău e să fie în primele trei organizații pe țară cu un scor de minim 40% la nivel județean.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Romașcanu, despre plusurile și minusurile ieșirii PSD de la guvernare

  • Inspectorii scolari nu pleaca si ei odata cu guvernul? S-au tot incalzit pe margine cateva persoane. Sa nu le dezamagim!

  • Afirmaţia asta cu ,,creşterea PSD-ului în sondaje” e o minciună cusută cu aţă albă! Tovarăşul Romaşcanu ori nu ştie ce vorbeşte, ori crede că ne prosteşte!

  • Românii nu se vor mai lăsa păcăliți cu măriri de pensii și salarii. Ei vor vota acum drujbiștii tăierilor de salarii și păduri, liberalii, părinții legii retrocedărilor frauduloase in integrum, ai vânzării drepturilor litigioase. Vor vota stoparea subvențiilor pentru produse românești:legume, fructe, carne; vor vota pentru scutirea firmelor străine de taxe la Bugetul României prin anularea OUG 114 și pentru refacerea Legii Offshore modificată de PSD ca să câștige și România ceva-ceva din gazele di Marea Neagră pe care liberalii le vor ceda gratis!

  • Oamenii ar trebui sa vada un poc dincolo de personajul Dancila si sa analizeze efectiv masurile legislative girate de PNL si/sau asumate de PSD. De la politicile sociale, la cele economice si masurile din justitie, de la sprijinirea mediului privat si pana la seful de la locul de munca, indiferent ca a fost PDL, PNL, PSD. Faceti propria analiza si decizie! Pe internet datele sunt prezentate in functie de interes. Consultati mai multe surse, fie si ele exclusiv online.

  • Marea problemă dragă Auras este că nu prea avem ce vota! Peste tot în politichia românescă sunt doar găsti şi grupuri de interese! Personal nu văd nici o diferență între Sică Mandolina şi Dancila, între Boscodeala/Toma/Neagu si Romanescu, de Mocanu nu are sens să amintim, este de Doamne fereste! Privește şi ce candidați avem la președinție! Dar nu are rost să ne plângem… dacă pâna şi America a avut de ales între Trump şi madam Clinton! Să-i punem în oglindă pe Trump cu Lincoln şi pe Dancila/Iohannis cu Bratienii, Kogălniceanu, Titulescu….chiar Stefan Andrei şi vedem unde suntem!

  • Nu crezi ca sunteti cam ‘obositi’ de atata munca in folosul tarii si al romanilor ,tovarase Romascanu?Poate a venit timpul unei ‘binemeritate si cat mai lungi ‘vacante’ in politica,tovarase.Oricum,aceste ‘sucesuri’ pe care le prezinti si cu care(sic!) te lauzi,or sa va ingroape definiti (sper!) ca partid si politicieni.Tie ti-a dat ‘pe zero’,fiindca asta este valoarea voastra ca politicieni si eficienta masurilor pe care le-ati luat in acesti ani cu ‘guvernul’ Veoricai,aceasta Mita biciclista de teleorman.Eu unul,nu va doresc sa stati in opozitie,ci sa dispareti cu totul din politica.Fiindca sunteti doar niste 0 -zerouri-.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.