Romașcanu, răspuns la întrebarea ce va face dacă…

„Am venit să stau!”

E primul răspuns dat de Lucian Romașcanu (viitor președinte al CJ Buzău), întrebat fiind ce va face dacă de la București i se va propune la anul o altă funcție – mai importantă – în stat.


„Nu văd de ce-aș mai pleca. Sunt atâtea lucruri frumoase de făcut aici, la Buzău. La București le-am făcut cam pe toate. Am văzut cum e să fii și senator, și ministru… Deci, vin să stau, nu fac figurație aici”.

Dar…

„Nici să spun niciodată nu pot. Dacă se va considera de către cei care vor conduce România după 2025 că trebuie să ajut în altă parte… mă voi gândi foarte bine. Dar, de obicei, fac ce mi se cere. Avem exemplul lui Adrian Veștea de la Brașov, care a lăsat CJ Brașov când i s-a cerut să preia Ministerul Dezvoltării”.

Răspunsurile de mai sus au fost date de Romașcanu la Campus TV, după nominalizarea sa oficială de candidat al PSD Buzău la președinția CJ Buzău:

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Romașcanu, răspuns la întrebarea ce va face dacă…

 • Banu’ să iasă, mult și fără efort. Asta-i deviza politicianului român, în special al PSD-istului.

  Răspunde
  • Ce sincer este domnul acesta!! Chiar mă gândeam că o să munciți cu drag și spor! Dar,nu! O să stați! Bravo stimabile, cum ar fi zis nenea Iancu!!!!

   Răspunde
 • Mai multa ciuma rosie ca la Buzau nu e nicaieri. Aici e cel mai bine

  Răspunde
 • „E primul răspuns dat de Lucian Romașcanu (viitor președinte al CJ Buzău)” – cu alte cuvinte voturile buzoienilor nici nu mai conteaza…

  Răspunde
 • „…Deci, vin să stau…”
  Suntem convinsi!… PPC…

  Răspunde
 • Sper să nu „faci” ce „a facut” adica nu a facut Neagu. A pompat bani in Republica Moldova, cand la noi in judet sunt încă drumuri județene aproape de pământ, când turismul este praf, când zeci de localități nu au apa deloc, altele nu au apă potabilă se cară cu cisterna Companiei de apa Buzău.

  Răspunde
 • Alt ,,Neagu” care sta cu zecile de ani. Nu mai scăpăm de comunism/comuniști niciodata.

  Răspunde
 • …un turist pe munte întâlnește un cioban : ”ce faci, bade , stai și gândești?”….”nu, numa’ stau!”…..

  Răspunde
  • …un turist îl întreabă pe un buzoian:,,ce faci bade votezi cu Toma și Romașcanu? …nu, numa, Toma!…

   Răspunde
 • „Viitorul presedinte”? Nu prea suna a democratie sanatoasa daca deja se stie rezultatul votului.

  Răspunde
 • DE COMUNISTI AM SCAPAT,DAR DE P.S.D. NU AVEM SANSE!

  Răspunde
 • NU STI CUM SE SPUNE VIN AI NOSTRI PLEACA AI VOISTRI NOI RAMINEM IAR CA PROSTI ASA CA HAI LA VOT CU TOTI POATE FACEM O SCHIMBARE DIN 4 IN 4 ANI PINA VOM REUSI

  Răspunde
 • Trebuie sa ramana, doar a inregimentat in PSD o duzina de oameni de ” bine”, unul si unul cu probleme, dar aratosi si cu bani…
  Saracii bugetari, care-si rup oasele prin institutiile locale, stiu foarte bine ce inseamna sa munceasca pentru noii inrolati in PSD 🙁
  Verificati pe situl Primariei cum s-au reactivat Afilii, Med S, LeOpaRZI, AURon etc…care dupa ce-au pierdut de cateva ori in procesele ( si inca au pe rol procese) cu administratia, de acum sunt buni si curati…bani negrii nu aduc vremuri albe dl Romascanu… stii si tu ce stim si noi ? sau in cat timp stim si noi ce asunzi tu?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.