Romeo Ilie: „Am primit azi o veste proastă”

Meciul SCM Gloria Buzău – SCM Rm. Vâlcea a fost programat inițial de federație pe 4 noiembrie.

Vâlcea a cerut însă în ultimele zile cu insistență amânarea partidei – pentru anul viitor.

„Am o veste proastă. Am fost sunat azi-dimineață de la federație că meciul nostru cu Vâlcea va fi amânat pentru data de 4 ianuarie. Pentru că joacă în Liga Campionilor, Vâlcea își poate amâna meciurile din campionat. Nouă nu ne convine, eram în formă după victoriile cu Corona și Minaur”, a spus azi Romeo Ilie în debutul conferinței de presă.

Decizia celor de la Vâlcea e de înțeles. Avertizați de forma bună a Buzăului (plus ambiția celor șase jucătoare ajunse la Buzău și de care echipa campioană s-a dispensat), oficialii echipei oltene s-au temut de un rezultat negativ. În plus, jucătoarele campioanei ar fi fost și puțin obosite după meciul de pe 1 noiembrie din Champions League cu Buducnost.

Așa, pe 4 ianuarie (Champions League, faza grupelor, se încheie pentru Vâlcea pe 16 noiembrie), jucătoarele echipei campioane vor juca împotriva Gloriei Buzău de la egal la egal.

Vâlcea se îndreaptă spre al doilea titlu de campioană. De meciul de la Buzău trag nădejde – că Vâlcea s-ar putea încurca – și jucătoarele de la CSM București.

„Nouă ne convenea să jucăm acum. Un lucru bun, în condițiile amânării, e că pe 4 ianuarie le vom avea la dispoziție pe Alina Ilie și Khouildi, dacă nu se accidentează altele până atunci”, a adăugat Romeo Ilie.

Buzăul va mai juca așadar doar două meciuri în 2019, ambele în deplasare, la Slobozia și la Brăila

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.