Romeo Ilie: „Mă autofelicit!”. Mulțumiri și pt. public

„Am făcut cea mai bună alegere. Mă autofelicit, dacă se poate spune așa, pentru ideea de a-l aduce pe Coco la Buzău”.

Cuvintele de mai sus îi aparțin lui Romeo Ilie și îl vizează pe noul antrenor al SCM Gloria, Ovidiu Mihăilă.

Coco Mihălă a făcut în vară trecerea de la masculin la feminin. Anterior antrenase echipa de băieți de la Steaua

„Suntem pe 3, cu șase victorii și două înfrângeri. Un pic mai bine decât am fi sperat. Campionatul e lung, ne așteaptă meciuri foarte grele, dar până acum alegerea lui Ovidiu Mihăilă ca antrenor principal se dovedește inspirată. Are contract pe un an, dar ne gândim deja să-i propunem prelungirea”, a adăugat Ilie.

„Singura nereușită din acest start de sezon e înfrângerea de la Zalău. Dar și CSM București a pierdut acolo”

Andreea Mărginean, jucătoare: „Dacă anul trecut fetele jucau uneori de frică, cu Coco Mihăilă jucăm din respect. Pare un cuvânt mare, dar la Gloria s-a reușit în timp scurt crearea unei familii”

Romeo Ilie consideră că un alt plus al noului sezon e publicul: „Vin mai mulți oameni la sală și sunt mai apropiați de echipă. Dacă în trecut veneau ca la teatru, acum chiar ne încurajează. De asemenea avem acum și galerie”.

Din păcate, după ce Vâlcea a amânat meciul de la Buzău, publicul le va mai vedea pe fete abia la anul. În 2019, SCM Gloria va mai juca doar două meciuri, dar în deplasare, la Slobozia și la Brăila. Campionatul se întrerupe la mijlocul lui noiembrie din cauza Campionatului Mondial.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Romeo Ilie: „Mă autofelicit!”. Mulțumiri și pt. public

  • Intr-adevar , Romeo Ilie a infiintat echipa asta de handbal feminin!A inceput ca Astral Posta-Calnau , a avut perioade cand nici rezerve nu aveau ! Are multe merite Romeo Ilie in dezvoltarea handbalului feminin la Buzau !
    Multumim domnule profesor !

  • Felicitari domnule Romeo Ilie ! Ati creat aceasta echipa din nimic ! La inceput a fost Astral Posta Calnau ; au fost perioade cand nici rezerve nu aveati ! Sunteti un exemplu de devotament fata de handbal ! Multumesc !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.