Romeo Ilie: „Sănătatea nu mă lasă”

A fost antrenorul săptămânii din handbalul românesc după victoria la scor împotriva campioanei en-titre CSM București.

După această reușită au existat voci care au propus ca Romeo Ilie să rămână principal și în campionatul viitor: „E ieftin, bun și de-al casei. A demonstrat că dacă jucătoarele sunt sănătoase poate obține și rezultate”.

Oferta a fost refuzată însă de antrenorul buzoian.

„Mulțumesc, dar nu e cazul. Am câteva probleme medicale. În primul rând o piatră la rinichi care oricând se poate acutiza. Ar însemna o lună de repaus. Nu pot risca să las echipa în plin sezon fără principal. Voi continua ca secund”, a lămurit Ilie.

Pe de altă parte, deocamdată nu s-a găsit încă un principal potrivit.

„Am fi vrut un antrenor român. Dar aceia care sunt buni sunt sub contract. Echipa de anul viitor va fi mai puternică, vin jucătoare bune, cu caractere puternice. Trebuie un antrenor cu nume, capabil să domine vestiarul. Impresarii ne-au propus mai mulți antrenor străini, urmează să luăm o decizie”, a adăugat Ilie.

Până atunci, SCM Gloria mai are de jucat două meciuri. În deplasare la Galați și acasă cu Brăila. Cu încă șase puncte, Buzăul poate urca două poziții, de pe 9 până pe 7, depășind Zalăul și Baia Mare.

Vineri, buzoiencele au detonat bomba campionatului 29-21 cu CSM București.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Romeo Ilie: „Sănătatea nu mă lasă”

  • Buzăul a dat un multiplu campion mondial la handbal: Cornel Penu. Întrebați-l, de acolo de unde e, să vă recomande un antrenor bun și accesibil ca preț.

  • Nu au curajul să apeleze la Penu nici măcar pentru sfaturi. Primăria de după revoluție rămasă pe mâna unor jagardele s-a purtat mizerabil cu marele campion. I-au luat casa tatălui său imediat după moarte. I-a rugat să-l lase măcar să facă parastatul de 40 de zile în casa în care a trăit o viață și după aceea să i-o ia fiindcă era o casă naționalizată, dar nu l-au lăsat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.