Romeo Lungu: „PNL a făcut o mare greșeală că l-a dat afară pe Zoican!”. ULTIMA ORĂ: PSD și ALDE i-au făcut ofertă! Iată răspunsul șefului de la UPU!

În ultimele 30 de ore, mai mulți cititori au postat pe buzoienii.ro, dar și pe facebook comentarii prin care îi îndemnau pe Toma și pe Ciolacu să-i facă ofertă de a intra în PSD medicului Adrian Zoican.

„Mare prostie au făcut cei de la PNL. Ar trebui ca domnul Ciolacu, dar mai ales Toma, să-i facă ofertă lui Zoican. Părerea mea e că Toma ar face o echipă excelentă împreună cu Zoican. Amândoi sunt puși pe treabă și au demonstrat că sunt în stare să facă lucruri bune pentru acest oraș”, e concluzia acestor mesaje, din care unele formulate telefonic către reporterul buzoienii.ro.

Astăzi, la finalul ședinței CJ Buzău, Romeo Lungu de la PSD s-a întâlnit întâmplător la ieșirea din sală cu Zoican, dar și cu alți consilieri județeni PNL:

„Mare greșeală ați făcut că l-ați dat afară pe Zoican”, i s-a adresat Romeo Lungu lui Raul Florescu. „Eu i-am spus lui de săptămâna trecută să-și dea demisia din PNL și să vină la noi, la PSD. Să nu mai aștepte să-l dea ăia afară, să le dea o lovitură și să anunțe că pleacă încă de pe când era șef PNL la municipiu”.

Cu câteva minute în urmă, reporterul buzoienii.ro, după ce l-a întrebat pe Zoican de unde știe cu biciul, l-a chestionat și dacă a primit oferte de la alte partide:

„Da, recunosc. Și de la PSD, și de la ALDE, și de la alții. Dacă mă întrebați de domnul primar, pot să vă spun că da, și dânsul mi-a făcut ofertă, dar nu acum, mai de demult. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în aceste zile, celor care mi-au făcut aceste oferte, însă, deocamdată, voi rămâne în PNL. Poate că nu vor rămâne lucrurile așa, voi formula o contestație la conducerea de la București a PNL. Voi scrie în scrisoare părerea mea referitoare la demiterea mea din funcția de președinte al PNL pe municipiu. Deocamdată sunt simplu membru PNL, eu aș vrea să rămân pe dreapta, să ajut de aici”, a spus Zoican.

Citește și articolul: VIDEO: Faza zilei la Buzău! Iată-l pe medicul Zoican, șeful de la UPU, pocnind cu biciul în fața CJ Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Romeo Lungu: „PNL a făcut o mare greșeală că l-a dat afară pe Zoican!”. ULTIMA ORĂ: PSD și ALDE i-au făcut ofertă! Iată răspunsul șefului de la UPU!

  • Domnule Zoican,nu va recomand sub nici o forma sa „intrati in troaca PSD sau a altui partid”,fiindca atunci cand intri in troaca,te mananca porcii.Mai bine stati neutru,fiindca se vor schimba lucrurile si in PSD.(eu personal m-am retras din PNL si astept momentul prielnic pentru un PNL si pnl-isti ADEVARATI.Pana atunci nu le mai pot acorda nici un fel de sustinere si ma dezic total de actualul PNL Buzau si actuala conducere.Isi vor rupe singuri gatul la viitoarele alegeri.Atentie si la „cantecul de sirena” al celui mai pervers si toxic politician buzoian:cezar preda! Care vrea,nici mai mult nici mai putin,infiintarea unui PNL NEOCOMUNIST !

  • Hahaaa!!!Se știa de la inceput că e pus de fațadă.Doar nu a crezut altfel?!?!Să mearga la PSD ca acolo se regăsesc toți PNL istii si dom’ Zoican care nu știe unde dar ar vrea și el…Râs și brezaie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.