Romeo Lungu se pregătește să plece de la CJ Buzău

E o informație sigură, Romeo Lungu va renunța la funcția de vicepreședinte la CJ Buzău pentru a deveni deputat.

Petruș Neagu și Adi Petre rămân la Buzău, Romeo Lungu își face bagajele pentru București

O încercare riscantă

Pe lista PSD pentru alegerile la Camera Deputaților pare că s-a eliberat un loc după ce deputatul Sorin Lazăr se va muta de la 15 octombrie la Curtea de Conturi (CLICK AICI pentru detalii).

Asta ar fi vestea bună pentru Romeo Lungu. Dar există și probabilitatea ca PSD să nu mai ia scorul uriaș din 2016 când a obținut 65% la Buzău (la Camera Deputaților)! Asta deoarece față de 2016 vor sări de pragul de 5% atât USR, cât și Pro România, iar PNL va obține foarte probabil mai mult de 11%.

Cum a fost în 2016

PSD 65%

PNL 11%

PMP 7%

USR 4,6%

ALDE 4,17

Cinci deputați a scos PSD în 2016

Marcel Ciolacu, Sorin Lazăr, Sebastian Radu, Dănuț Păle, Ionela Dobrică

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Romeo Lungu se pregătește să plece de la CJ Buzău

  • Romeo Lungu-deputat este continuarea perfectă pe drumul promovării marilor valori pentru dispariția sigură a psd din istorie într-un timp cât mai scurt după dorința liderilor UE și a ambasadorului globaliștilor neo marxiști de peste ocean. Vor vibra candelabrele somptuoasei săli de plen a Camerei Derutaților când va tuna Ro-mică de la înalta tribună întru propulsarea României pe noi culmi de progres, civilizație și bunăstare!

  • Isteți băieți Neagu și Adi Petre. Așa se face când vrei să scapi de câte un încurcă-lume, aplici nemuritorul principiu comunist de eliminare prin avansare, că în jos nu se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.