Roșiile NU, castraveții DA!

Surpriză! Procurorii buzoieni au anunțat azi rezultatele analizelor de laborator de la roșiile și castraveții din solariile celor trei suspecți de la Gl. Sărat.

Roșiile OK, castraveții nocivi!

Laboratorul Institutului de Sănătate Publică a confirmat folosirea de substanțe chimice, atât la roșii, cât la castraveți.

Dar, dacă la roșii concentrațiile erau în limitele acceptate ale consumului, la castraveți probele s-au dovedit a fi „neconforme consumului populației”.

Cei trei agricultori buzoieni riscă, la finalul procesului, închisoare de la 3 luni la 1 an – pentru utilizarea produselor chimice neautorizate.

Din cauza celor trei legumicultori și a scandalului mediatic care a urmat, întreaga branșă a legumicultorilor (buzoieni) suferă acum. Consumatorii sunt circumspecți și cumpără mai puțin .

Notă. Rezultatele analizelor (bune sau rele) din laboratoarele instituțiilor din România trebuie privite cu circumspecție. Sunt atâtea cazuri în care analizele din România au fost desființate de cele realizate în laboratoarele din străinătate.

comunicat-pogoanele

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.