Roșioru a sărit calul, Roxelana gata să plângă

Devenit cel mai aprig susținător al intereselor Companiei de Apă din Consiliul Local Municipal, Silviu Roșioru a produs la ultima ședință o nouă acuzație vătămătoare și pe care nu o poate proba:

„Doamna Radu Roxelana, secretarul Primăriei Buzău, primește ordine de la primarul Toma, pe care le execută întocmai. De asta aceste probleme cu hotărârile de consiliu ilegale și pline de greșeli”.

Roșioru a cerut cuvântul la ultima ședință de consiliu, pentru a citi o diatribă compusă cel mai probabil în birourile Companiei de Apă la adresa primarului C-tin Toma, dar și a secretarei primăriei, Roxelana Radu. Dacă primarul are pielea tăbăcită, jurista primăriei a fost afectată de acuzațiile lui Roșioru:

„Domnule consilier, dvs. știți câți oameni lucrează în secretariatul primăriei ? Ei, aflați: doi oameni! Eu și cu fata aceasta de lângă mine. Deci, doi inși, la un volum de muncă extraordinar. Vă invit să veniți o zi la noi la secretariat, să vedeți cum se muncește, când se stă în genunchi cu toate dosarele răspândite pe jos prin cameră. Și pe urmă să veniți în ședință și să faceți acuzații. S-a greșit la redactarea unei hotărâri. O greșeală la sute de hotărâri. Greșeală care a fost reparată imediat. De aici să veniți să spuneți că domnul Toma îmi dă dispoziții, iar eu încalc legea, e cale lungă. Nu domnule Roșioru, domnul Toma nu mi-a dat nicio astfel de dispoziție. Cuvintele dvs. mă dor, pentru că dvs. nu știți ce eforturi facem eu și colega mea, ce preț plătim pentru asta, în timp, nervi și sănătate, ca lucrurile să meargă înainte în primărie în ciuda lipsei de personal”.

 

Citește și articolul: Încă o cașcarabetă pusă pe spațiul verde. Vicele Neder: „Eu nu am dat nicio autorizație!”

„Sunt niște minciuni monstruoase. Domnul Roșioru probabil că a citit de trei ori înainte hârtia primită de a reușit să o citească destul de acceptabil. Se știe, dânsul a făcut mai puțină carte, mai mult a stat cu interlopii. Vorbim despre aceleași grupuri mafiote care încearcă prin toate metodele să mă împiedice să fac ordine în primărie și în oraș. Dar n-o să mă las, voi merge până la capăt”, a răspuns și primarul.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.