Rrom plin de sânge. Cuțitarul reținut. „S-au bătut în toată piața” VIDEO

Lume strânsă ca la urs astăzi pe strada Independenței, lângă Piața Centrală din Buzău.

Zeci de curioși au privit desfășurarea și finalul bătăii dintre două grupuri de rromi (vezi VIDEO la finalul articolului).

Așa cum se poate observa din imaginile atașate articolului, unul dintre rromi era plin de sânge și ținea un tricou pentru a opri sângerarea după ce fusese tăiat cu un cuțit.

Agresorul era trântit la pământ și încătușat, după intervenția unui jandarm aflat în timpul liber.

Cuțitarul, pus la pământ de jandarm

„A fost ca un taifun de oameni care a trecut prin piață. S-au luat la bătaie în piața mică la B90. Trei cu trei. Dădeau unii în alții cu ce apucau. Au dat și cu farfurii, la un moment dat unul a pus mâna și pe un satâr. Bine că n-a murit vreunul. Nu știu de ce s-au luat”, ne-a declarat un martor.

Rromul tăiat cu cuțitul a fost luat cu ambulanța și dus la spital. Ceilalți scandalagii au fost luați cu duba și duși la poliție. Ulterior la spital a fost adus șchiopătând și fără un adidas și cuțitarul. Mai mulți polițiști au fost trimiși la spital pentru a preveni reizbucnirea scandalului.

„Un subofițer jandarm – aflat în timpul liber – a observat un conflict între câteva persoane în piața centrală din municipiu, una dintre acestea având un cuțit în mână. Fără să ezite, jandarmul a apelat 112 și a acționat pentru dezarmarea și imobilizarea agresorului, care a fost ținut la pământ până la sosirea primului echipaj de ordine publică. Ulterior, persoanele agresive au fost conduse la Poliția Municipiului Buzău pentru efectuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale” – comunicat Jandarmeria Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Rrom plin de sânge. Cuțitarul reținut. „S-au bătut în toată piața” VIDEO

  • Dar gardienii publici, așa-ziși în mod greșit polițiști locali, unde erau? Există cel puțin o patrulă în piață. Răspund de parcul din zona pieții și de piață. Deci, unde erau ascunși? În biroul din piață? Conducerea primăriei ar trebui să se sesizeze cu privire la modul în care înțeleg unii gardieni publici să își facă serviciul.
    Referitor la cei implicați în scandal, ăștia merită să fie închiși. Niște cetățigani lipsiți de educație și fără respect față de nimeni. După faptă și răsplată!

  • Cine le plateste astora,spitalizarea?Sunt ferm convins ca au asigurare de sanatate…si trebuie ingrijiti corespunzator!

  • Gadieni au altă raspundere sa se ia de saracele babute care vind lapte si ouă la colt de strada

  • Personaje de … ” West Side Story ” – mai pe românește Simileasca ! Incet-încet au devenit predominanți în urbea buzoiană , iar prin alte locuri sunt luați drept o … ” emblemă ” a orașului nostru … Trist !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.