Toma: „Dacă nu cedează teren se poate ajunge la expropriere”

„Dacă unii proprietari de teren nu sunt de acord să cedeze un metru-doi pentru a face drum putem ajunge și la exproprieri”.

Declarația severă a făcut-o azi primarul Constantin Toma cu privire la Tarlaua 33 – etapa a doua.

E vorba de restul de 43 de hectare din terenul/câmpul dintre parcul Tineretului și cartierul Dorobanți II.

„Cu proprietarii din prima etapă ne-am înțeles. La finalul acestei luni se va apropa PUZ-ul. Dorința mea e ca în câteva luni, poate până la finalul acestui an, să facem PUZ-ul și pentru restul de 43 de hectare. Unde e problema ? Eu vreau să avem străzi ca lumea, unde să poată intra mașina de pompieri, chiar autobuzul, să iasă la final un cartier frumos. Înainte de a junge la exproprieri eu sper să ne înțelegem cu vorba bună”, a spus Toma.

Dacă se face PUZ-ul vor intra în legalitate și cei care au construit fără autorizație de construcție.

loading...

5 comentarii la „Toma: „Dacă nu cedează teren se poate ajunge la expropriere”

 • In sfarsit normalitate! Peste tot in lume se incepe cu trasarea drumurilor numai la noi face cum il taie pe fiecare capul, ca ,de ,e pamantul de la tac-su!Dar daca eu primarie sunt corecta si nu corupta si nu -ti dau Autorizatie de construire ,faci ceva cu pamantul lui tac’tu! Dar la noi….!

  Răspunde
 • Corect, proștii fac acte si autorizatie construcție…. deștepții construiesc fara, primaria se face ca nu vede, apoi ii pune in legalitate…

  Răspunde
 • Deci, toți au construit fără autorizație, iar acum vine Toma și îi pune in legalitate? Curat-murdar, coane Toma!

  Răspunde
 • Pentru cei ce vorbesc aiurea, fara sa cunoasca legea. Acele constructii sunt cat se poate de legal construite, nu sunt construite ilegal.
  Exista decizii in instanta care au hotarat ca oamenii au dreptul sa construiasca pe acele terenuri atata timp cat primaria refuza sa faca PUZ. Practic instanta nu a facut sa constate decat ca Primaria incalca dreptul de proprietate al proprietarilor de teren de acolo prin faptul ca refuza sa faca PUZ, astfel prejudiciind dreptul proprietarilor de valorificare a terenurilor conform legii.
  Dar ce sa te astepti de la unii care nu vor decat sa moara capra vecinului, de invidie ca ei nu au capra. Astora li se pare normal ca Primaria sa isi bata joc de ei si sa le incalce drepturile.
  Tot ce avea primaria de facut era sa scrie niste hartii, dar din diverse interese au refuzat sa faca asta ani de zile.
  Unul din interese era ca multe terenuri de acolo erau detinute de amarati care nu cunosteau legea si credeau ca primaria e legea, ajungand apoi sa fie pacaliti de diversi care au cumparat terenurile de la ei la pret de nimic tocmai sub pretextul ca oricum e teren pe care primaria nu a facut PUZ si deci nu e construibil. Apoi au revandut acele terenuri la preturi mari catre cei ce stiau legea si stiau ca nu e adevarat si ca se poate construi pe acele terenuri si ca primaria nu are dreptul sa interzica asa ceva doar pentru ca nu vrea ea sa faca PUZ pe acea zona.

  Răspunde
 • CURAT CONSTITUTIONAL APROPO DLE EDILCARE AI DORIT SA MERGI LA P.N.L SCRIU EU CE SA CATI MATA NU ESTI GALBIN DECI EXPROPIERE EGAL SUMA DE BANI PRIMITA DE PROPRIETAR …ASA CA AMARITII AIA DE PROPRIETARI AU DREPTUL DE LEGE SAU ACTIONEAZA IN INSTANTA SPER CA DULREDACTOR SA NU ASCUNDA MESAJUL…………………..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.