Surpriză! O primă colaborare. Pro România și USR Buzău!

Invitație lansată azi de Pro România Buzău celorlalte partide (de opoziție) din Buzău.

Politicienii din Buzău sunt chemați să discute împreună pentru identificarea „celor mai bune iniţiative şi opţiuni pentru dezvoltarea judeţului Buzău şi ridicarea nivelului de trai al cetăţenilor”.

Surpriză, o primă întâlnire a avut loc deja, între reprezentanții Pro România și cei ai USR Buzău (CLICK AICI).

Vezi mai jos comunicatul de presă emis azi de Pro România Buzău:

Comunicat-Pro-România-Buzău-25-iunie-2020

loading...

4 comentarii la „Surpriză! O primă colaborare. Pro România și USR Buzău!

  • E, pentru ciolan… ăăă, scuze, „doctrină”, face omu’ orice.
    Desigur, din dorința „nețărmurită” de a sluji cetățeanului. Până la alegeri.

  • Probabil ca astia ai lui Ponta din Pro Romania, incearca sa se catere pe imaginea si credibilitatea USR pentru a mai castiga niste voturi si a trezi indoieli si nemultumiri in randul sustinatorilor USR. Alianțăa sau pact politic cu infractorii de la Pro Romania, nu pot face decat niste infractori de talia lor. Adica,PSD,PMP,UDMR, Alde…..Tariceanu,………Nu este mai putin adevarat ca la fel ca si PNL Buzau devenita o cloaca politica si USR Buzau incepe sa se capatuiasca cu tot felul de lichele securiste ce „pun umarul” la decrebilizarea si transformarea USR intr-o alta mizerie politica. Pacat. Totul incepuse atat de frumos pe insulita din Crang ,cand se puneau bazele USR Buzau.Dar,adevaratii sustinatori ai USR Buzau au fost incet,incet,fie marginalizati,fie indepartati de catre oportunisti si profitori politici,pentru a face loc lichelelor si scursurilor securiste si din alte „partide”.Am crezut in usr, dar la modul cum evolueaza, incep sa am serioase indoieli in privinta lor.

  • Doua „fantome” se pupa pe ciolan. Nume vechi care cred că au o șansă să învingă. Ponta și Barna o alianță care nu spune nimic.

  • O alianță contra firii,care nu poate să nască nimic bun.
    Sa ne aducem aminte de USL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.