Rugăminte a lui Toma către Dragnea: „Să fie înțelept și să nu se răzbune”

Ca de obicei, ce e bun pentru buzoieni se termină repede.

Urcarea lui Marcel Ciolacu în guvern a adus în mod concret pentru județul Buzău bani și importante proiecte guvernamentale (infrastructură, educație, sănătate etc.).

Un nou RMN pentru spital (în afara celui privat), penitenciar la Unguriu (sute de locuri de muncă), refacerea clădirii liceului Eminescu, tablete pentru toți elevii, laptopuri pentru profesori, Centura de Est a Buzăului, 150 de miliarde subvenție căldură. Sunt doar cele mai importante proiecte reușite ori în derulare.

Din păcate, Ciolacu și Tudose nu s-au înțeles cu Dragnea și au fost dați rapid jos de la guvern. O pierdere pentru județul Buzău, cu consecințe ce se pot dovedi nefaste, dacă Dragnea se va răzbuna pe Ciolacu și, prin ricoșeu, pe buzoieni.

„Faptul că Marcel Ciolacu nu mai este acolo e o pierdere pentru orașul și județul Buzău. Acest om s-a zbătut mult ca Buzăul să se dezvolte. Acum, sper că nu va fi vorba de o răzbunare. Sper că domnul Dragnea și ceilalți care conduc partidul și guvernul să aibă înțelepciunea necesară și să nu se răzbune pe Ciolacu”, a ținut să precizeze C-tin Toma.

Citește și articolul: Nu va fi bazin de înot. Neagu a stabilit ce se va face în locul fostei maternități

O declarație similară a făcut și Emanoil Neagu. Mai mult, cei doi șefi, din Palatul Comunal și de la CJ, au anunțat că-l susțin pe Ciolacu în funcția de șef al PSD Buzău și că nu sunt interesați de această funcție.

De partea cealaltă, Ciolacu a anunțat imediat după demisia din guvern că se va întoarce în Parlament unde „în mod special, voi continua să mă lupt pentru toate proiectele care vizează dezvoltarea județului Buzău”.

Citește și articolul: Reclamație în legătură cu noul Kaufland din Buzău. Iată când e anunțată deschiderea!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Rugăminte a lui Toma către Dragnea: „Să fie înțelept și să nu se răzbune”

 • V-ați găsit! Dragnea este un caracter infect și va avea „grijă” de toți cei care i s-au împotrivit. Nu că psd-iștii buzoieni ar fi mai breji!

 • Dragnea este răzbunător! Totuși, ar trebui sa tina cont ca buzoienii au votat PSD și nu anumite persoane. Oamenii nu au de ce sa sufere din cauza unor neînțelegeri personale.
  Chiar dacă Tudose nu era mai breaz ca alt psd-ist era mai indicat decât Vasilica.
  Pentru tara, ar fi bine daca Dragnea ar dispărea din lumea politica.

 • Mie numele dlui Dragnea îmi dă fiori reci .Parcă nimeni nu a abuzat de vreo funcție mai mult decât dlui .Pare să aibă puteri nemărginite ,și asta în alternativa că este urmărit penal .Pe el nu îl sperie nimic ,în ciuda manifestațiilor din toată țara în care printre alții ,a fost nominalizat ca indezirabil cel mai mult .Mărturisesc sincer că dorința de putere a lui Dragnea ,e mai presus de orice .Sfidează practic națiunea .

 • A mai fost unul acum multi ani, il chema Nastase, si a ajuns la puscarie unde ii era locul o perioada, chiar daca a incercat sa scape prin orice mijloace, atat de disperat incat a inscenat cu doctorul Bradisteanu (si el tot un infractor condamnat) ca e bolnav ca sa capete simpatie sa scape de inchisoare.
  Multi din taranii astia care se cred dictatori uita ca lipitorile din jurul lor stau pe langa el si il aproba pentru ca primesc ilegal milioane de euro din banii statului in schimb… si dupa ce scapa din mana banii statului, toate lipitorile care stateau pe langa tine ca le livrai milioane de euro din banii de la stat te parasesc.
  Asta e politica, te faci frate cu dracu sa iti umflii conturile, cand dracu nu mai are ce oferi, il arunci in lava fierbinte si te duci la dracul care promite ca ofera mai mult.

 • Ceea ce se intampla in „politica” romaneasca de la ultima preluare a puterii in Romania de catre PSD si oamenii sai,ar trebui sa fie inca un semnal de alarma despre nocivitatea,neseriozitatea,neprofesionalismul,minciuna,manipularea,infractionalitatea,etc ce domina acest „partid” -PSD si pe membrii sai.Oamenii cu judecata,cinstit si onesti au inteles de mult aceste lucruri si au tras serioase semnale de alarma,dar pe foarte multi romani ,nici dangatul clopotelor de la noua Catedrala a mantuirii neamului nu o sa ii „trezeasca”.As fi tare curios sa stiu daca cineva poate nominaliza un politician PSD-ist din 1990 incoace ,despre care sa spuna ceva bun.Probabil ca „razbunarea” infractorului Dragnea si a acolitilor sai se va manifesta si in „noul program de guvernare”,prin reorientarea si prioritizarea altor „urgente”,amanarea sine-die a unor proiecte,alocari bugetare ce vizeaza comunitatile unor „dizidenti” ca Ciolacu.Probabil ca vor exista „pagube colaterale,dar acestea nu se vor repercuta in mod grav asupra Buzaului,cunoscut fiind ca acesta reprezinta si va reprezenta un „cuib PSD” si in viitor.Oricum,sunt convins ca MENAJERA guvernamentala Vasilica Viorica nu va reusi sa mai ascunda sub pres pentru mult timp gunoiul si gunoaiele PSD-iste Dragnea,Olguta,CarmenDan,Tudorel@co. si vor fi azvarliti acolo unde le e locul.Ciolacu,ca orice PSD-ist „a visat frumos”,in culori si mirosuri trandafirii,dar a fost trezt pana la urma de miasma pestilentiala si duhorile hoitului PSD-ist.Iar Toma greseste grav cerand si (sperand!) intelepciune de la un infractor inrait ca Dragnea.El trebuie doar sa se concentreze pe problemele comunitatii si sa isi ia masurile legale pentru binele acesteia.Ca va fi ajutat sau nu de guvern,el trebuie sa ne-o spuna noua,buzoienilor,iar noi o sa fim in masura sa judecam si sa ne luam masuri in consecinta.Va avea insa curajul sa o faca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.