Rugăminte a muncitorilor de pe Bd. Unirii

E o rugăminte a muncitorilor de pe Bd. Unirii către șoferii buzoieni.

„Vă rugăm să nu mai parcați mașinile aici pentru câteva zile. E și în avantajul dvs., vom termina lucrarea mai repede. Ca să se asfalteze trebuie puse bordurile. Dar, ca să punem bordurile mai repede trebuie să nu ne încurce mașinile”, au rugat muncitorii de la Strabag.

Mașini parcate pe sensul către McDonalds și care încurcă lucrările

Veste bună

Cei de la Strabag vor asfalta – în această săptămână – segmentul din Bd. Unirii Sud (între Patriei și Averescu) pe toată lățimea, din bordură în bordură (binderul).

Inițial era vorba să se lase neasfaltat un metru jumătate lângă bordură (sens spre McDonalds) pentru că acolo trebuie să înlocuiască anul viitor Compania de Apă o conductă.

Dar, ca să nu mai fie praf (deloc), se va turna ACUM primul strat (binderul) pe toată lățimea, urmând să decoperteze lângă bordură, anul viitor, cei de la Compania de Apă.

După înlocuirea țevii, cei de la Strabag vor turna (vara sau toamna viitoare) stratul de uzură pe toată lungimea și lățimea bulevardului.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Rugăminte a muncitorilor de pe Bd. Unirii

 • Cred ca aici se va ajunge, la o diminuare a masinilor din Buzau si nu numai, de pe bulevardul Unirii. Recunosc ca am o singura masina, care merg la munca cu ea sau plec in concediu cu ea, ca tot omul, cu toate ca voiam sa renunt acum doua luni la ea si sa merg cu trenul sau cu autocarul. In Buzau s-a ajuns in situatia ca o familie sa aiba 3 sau 4 masini, masina de firma, masina personala a fiului, al sotului si daca se poate si a sotiei. Nu se poate asa ceva, am exemplu concret de la bloc de la mine. Sincer face bine Toma ce face cu acest bulevard Unirii. In Buzau, am vazut ca sunt foarte comozi buzoienii. Se duc cu masina la Inviere, la 100 m unde au magazinul merg cu masina, in parc se duc cu masina.

 • Si unde sa le parcheze? Ca doar nu le parcheaza acolo dinadins in timp ce exista locuri in spate. Chiar nu intelegeti ca nu au unde le parca?

 • Salut Ciprian!
  Vreau să îți amintesc, ceva!
  Nu am nimic cu cei din afara orașului, dar sa nu uiți că aglomerația in oraș se face din cauza celor care locuiesc în comunele din apropiere.
  Si care este problema ta ca lumea are 3 sau 4 masini??? Plateste pt ele taxe si impozite, plus combustibili. Dacă nu ar fi 2,3,4 la o familie, ar insemna mai putini bani la buget.
  Si inca ceva, sa le interzica a 2 mașină per familie, sa le ia si aerul si gata. Pandemia a pus pe „chituci” multe locuri de munca si multe minți ale oamenilor. Sa ii lasam sa se bucure, sa se plimbe. Zic si eu…
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

 • Nici eu nu am nimic cu cei din afara orasului. Din contra, oameni vin, isi cumpara ce au nevoie, isi rezolva din lucruri si pleaca acasa, unde au garaj si culmea, nu au 3 sau 4 masini, au doar una. Da, este o problema pentru cei care au 3, 4 masini, asta e treaba, pentru ca de exemplu, multe masini stau pe dreapta saptamani intregi, cum este la bloc la mine, blocand locul de parcare care ar putea fi folosit de altcineva, care acel om are o singura masina. Asta e problema cu locurile de parcare si de ce Buzaul este sufocat de masini. Plateste taxe si impozite? Am unul in fata blocului, care cred ca nu si-a mai platit impozitul la masina de vreo 5 ani. :))
  Culmea, a venit si politia locala intr-o zi, pentru a verifica daca mai este in stare tehnica pentru a o ridica. Da, eu nu am nici o problema in chestia asta, sa se plimbe, dar se poate plimba si cu o masina, zic si eu. Si banii la buget se fac din alte domenii de activitate. Ce spune-ti Dvs. in legatura cu pandemia ca a pus pe chituci multe locuri de munca, eu cred ca daca ar avea o singura masina, ar putea trai decent, pentru ca nu mai platesti impozitul la inca doua masini si automat carburantul, care cred eu ca ai putea face economie si ai reduce semnificativ costurile cu mai multe masini. Cu respect, Dl. Nelu Vasilache!

 • Se intampla lucruri palpitante in buzau daca asta e subiect de stire nu?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.