Rugăminte a Poliției Locale către șoferi

Mașina de ridicări de la Urbis și un efectiv mare de polițiști locali se află acum pe Bd. Republicii.


Cauza: se încearcă eliberarea spațiului de lângă bordură pentru ca muncitorii de la Troia să înceapă montarea separatoarelor de protecție a pistei de biciclete:Soluția aleasă de primărie pe Bd. Republicii e ca pe o latură a străzii să rămână parcare, iar pe cealaltă parte să se amenajeze pistă de biciclete.

S-a asfaltat cu asfalt grena lângă bordură, pe partea cu spitalul, intenția municipalității fiind crearea unui culoar verde de la podul Marghiloman până la podul Drăgăicii, incluzând aici și Bd. 1 Decembrie.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Rugăminte a Poliției Locale către șoferi

 • Foarte bine, redați orasul oamenilor sănătoși. E drept, putini fata de sedentarii ce prefera masina și până la magazinul de la colțul străzii

  Răspunde
 • Să le ridice la urgență pe cele parcate ilegal din stațiile de autobuz, din intersecții de pe trotuare, etc. și aplicate sancțiuni cât cuprinde.

  Răspunde
 • Ba, da trageti si voi niste marcaje temporare, puneti niste panouri. Am vazut si eu strazi in lucru in alte tari, dar mereu cu marcaje. Ce se intampla cu Unirii? Trece fiecare pe unde si cum apuca, nu stii care benzi sunt pentru cine, unde sunt benzile. Ar trebui in caz de accident sa plateasca primaria tuturor celor implicati. Si cat ne mai lasa cu santurile alea de la sistemul ala penal cu 10000 de semafoare cu care isi propun sa ruineze traficul si mai mult? Am ajuns sa plang strazile alea proaste care erau inainte, asa cum erau, ajungeai rapid pe ele unde aveai nevoie, acum nu mai intelegi ce a vrut sa zica autorul din haosul asta. Si inca se mai circula pe benzile pe care nu e voie, stai sa vezi cand se face receptia ce jale mare o sa fie.

  Răspunde
  • Ce să termine că au început din nou să l taie ….

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.