Rugăminte a primarului către pensionarii din Buzău

Veste bună pentru buzoieni. De mâine dimineață, odată cu expirarea stării de urgență, circulația autobuzelor Trans Bus Buzău va reveni aproape de situația normală (de dinaintea „crizei coronavirus”).

„Am o rugăminte către pensionarii din Buzău. Și-ar face lor un bine, dar și buzoienilor care merg dimineața la serviciu, dacă ar folosi autobuzele după ora 09.00. Deci, îi rog pe domnii în etate din Buzău să lăsăm dimineața autobuzele pentru buzoienii care merg la serviciu, îndeosebi către Zona Industrială”, a spus primarul C-tin Toma.

Toma: „Rămâne obligatorie purtarea măștii în autobuze”

„Orarul autobuzelor revine aproape de normal. Mai sunt câteva societăți comerciale care au anunțat că își vor relua activitatea de la 1 iunie. Când vor începe și ele vom suplimenta și acolo” – Gică Toader, director Trans Bus Buzău.

ORARUL VALABIL DE VINERI DIMINEAȚĂ

comunicat-de-presa-TSB-14-05-2020

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

5 comentarii la „Rugăminte a primarului către pensionarii din Buzău

  • Don Primarele cam multe restrictii si rugaminti pt. pensionari in ultimele 2luni.Poate ar fi bine sa ii rugati sa mearga 2luni gratis pe transportul urban, sa faceti lobby pt. marirea pensiilor cu 20% de la 1 iulie, sa nu mai plateasca impozite sau taxe pe1/2 de an. Haideti sa fie Buzaul un exemplu pt. doua maini stangi astia care guverneaza tara

  • Boc la Cluj nu i-a rugat, și-a asumat decizia.

  • Sa meargă pe jos, cu bicicleta sau să stea acasă! Ce atâtea deplasări și plimbări cu autobuzele statului? Zi-le domnule primar să rămână acasă sau să se deplaseze pe jos în împrejurimile locuinței, dacă nu să rămână acasă. Au copii, au nepoți, cărora or să le rămână tot, apartament plus banii de la saltea, dar pe ăștia îi doare la bască. După care vin la împărțeală. Să îi doară de mă-sa mare și cât timp aceasta mai trăiește…
    Sau probabil că domnului primar îi este teamă că pierde din electorat?!

  • La Cluj, pensionarii NU mai au gratuitate pe mijloacele de transport in comun, in intrevalele orare de varf!…Nenea pensionarul daca doreste sa mearga cu CTP -ul in orele de varf, plateste bilet !

  • Sunt si eu pensionar, dar nu vad pt ce pensionarii trebuie sa se fatzaie tot timpul cu autobuzele. Ptr necesitatile de orice fel se gasesc magazine in zona fiecaruia. Mai sunt cazuri putzine in care este necesar transportul in comun doar ptr o consultatie la un medic dintr-o zona indepartata, sau alte probleme rarisime. In cazurile acestea rare cumperi un bilet ptr care in mod sigur nu vei saraci.
    Ar fi cazul sa se termine cu gratuitatea pensionarilor la transportul in comun……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.