Rugăminte a unui primar către primarul Toma. Iată pe ce traseu se face aglomerație


De câteva zile a început să circule autobuzul cu nr. 12 – ce are traseu din Micro XIV până la Gălbinași (sat Bentu) și retur.

Dumitru Dragomir, primarul din Gălbinași, a venit ieri la Primăria Buzău pentru a-l ruga pe C-tin Toma să ajute la introducerea a două-trei autobuze suplimentare pe acest traseu.

E vorba îndeosebi de cursele de dimineață înspre Buzău.

„E bine. Cetățenii sunt mulțumiți, extinderea Trans-Bus până la Gălbinași e un succes. Rugămintea mea e de a se introduce, dacă se poate, dubluri la autobuzele de 5.45 și 6.45 de dimineața înspre Buzău. La fel și la cursa de 16.45 înspre Gălbinași. Sunt mulți muncitori și elevi la aceste curse, am făcut și poze pe care i le-am prezentat domnului Toma și celor de la ADI. Sper să se rezolve”, a spus Dumitru Dragomir pentru buzoienii.ro.

Probabil, o variantă mai la îndemână pe care o are Trans-Bus e direcționarea unui autobuz cu burduf la orele reclamate.

Asta dacă, din cele nouă autobuze cu burduf, poate fi rupt măcar unul de pe traseul 2 (spre Mărăcineni și Săpoca) ori de pe 11 (spre Vadu Pașii).

Următoarea rută rurală pe care se va extinde Trans-Bus pare să fie cea înspre Maxenu și Țintești.

Update: „Azi, am fost sunat de cei de la Trans-Bus. S-a rezolvat. De mâine vor fi dubluri la autobuzele de dimineață și la cel de după-amiază”, ne-a declarat Dumitru Dragomir, primarul din Gălbinași.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Dr. Ioan Drăgușin: „Vreau ca parlamentul să inițieze legislația pentru ROEXIT!”  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Rugăminte a unui primar către primarul Toma. Iată pe ce traseu se face aglomerație

 • Daca locurile sunt ocupate exista transportul privat, transportul CFR.
  Nu e Transbus obligat sa bage toate autobuzele pe traseele de tara in timp ce autobuzele private si CFR-ul fac traseul cu un singur calator.

  E pomana in limita locurilor disponibile.

 • Dar când va extinde către maxenu țintești ca deja ne am plictisit de atâtea amânări !!

 • Sa vina in Buzau sa vada cum stau buzoienii la orele la care ies de la munca, mai rau decat cei din mediul rural.
  Si sunt buzoieni care au platit acele autobuze din banii lor, spre deosebire de locuitorii comunelor si satelor care platesc darile la primaria lor, nu la primaria Buzau.
  Sa puna mana primarul de acolo sa cumpere autobuz, ca deaceea e primar si ii platesc alegatorii taxe si impozite. Daca nu e capabil sa isi dea demisia si sa se limiteze la invarteli de furat bani.

 • Daca nu stiti ce a rezolvat primarul Mitica Dragomir din banii alocati nu mai comentati dragilor pe langa Trans buss sa facut scoala noua gradinita noua asfaltare comuna canalizarea cumparare maxi taxi elevi sa mai enumar….dragi buzoieni tare mi e frica sa nu dati buzna la Galbinasi sa cumparati case ca avem conditii mai ceva ca la oras il sustinem pe primarul nostru pt ca e singurul primar din cati au fost care a facut atatea pt ….viitorul oras Galbinasi ..spor pe mai departe D le primar Mitica Dragomir

 • Limita intelectuala a concetatenilor, care si aleg sa si-o expuna public, devine proverbiala. Galbinasenii nu circula gratuit cu aceste autobuze. Trans Buz produce bani de pe urma biletelor si a subventiei din partea comunei Galbinasi. Cand exista cerere, de ce nu ar veni si oferta, daca balanta economica indica profit?!?

 • In cazul in care nu știți ,primarii din comunele rurale platesc taxa la firma de transport ,1sau 2lei pe cap de locuitor ,aceasta taxa merge către primăria din oraș si firma de transport ,in concluzie ,si cei de la tara pot beneficia ca si cei din oraș ,de aceleași condiții ,cum aveți si voi pretenții !! Sa nu mai comentați in neștiință de cauza !!ca si cei de la tara plătesc taxe !! Deci firma,își poate achiziționa autobuze si singura la cați bani i au si de la cei de la tara !!

 • Bravo Mugurel…

 • Nu se poate si la Tisau sa se faca un traseu ca tot din jnudetul Bz face parte

 • Spre Vernesti cand va circula autobuzul 6…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.