Rugăminte către buzoieni. Puneți ambalajele la sacul galben și nu la gunoiul menajer

Campanie demarată de Primăria Buzău, Green Resources și RER Sud de informare buzoienilor.

Cetățenii sunt rugați să pună ambalajele rezultate în urma achiziționării de bunuri în sacul galben și nu la gunoiul menajer.

În acest fel vor ajuta la protecția mediului, dar și la conservarea resurselor – întrucât ambalajele folosite vor putea fi reciclate.

Comunicat-semnat

loading...

2 comentarii la „Rugăminte către buzoieni. Puneți ambalajele la sacul galben și nu la gunoiul menajer

  • Daca vreti reciclare ,invatati sa platiti ,ca nimeni nu e fraier sa munceasca degeaba.In toata lumea produsele reciclabile sunt platite , numai la rrrromanika unii s-au crezut smecheri si au crezut ca amenintand cu amenzi isi vor umple buzunarele gratuit . Numai ca nu le-a iesit !

  • Domnule Bukk , care e diferența între a pune deșeurile reciclabile în sacul galben primit GRATIS sau a le arunca în scârbă în containerul cu deșeuri menajere biodegradabile ? Care e diferența de muncă pe care o invocați și pentru care cereți plată ?
    Adevărata diferență constă în nivel de civilizație , calitatea educației individului(inclusiv “7 ani de-acasă”) și , la urma urmei , ceea ce ne definește ca ființe umane responsabile și ne delimitează de bietele animale care trăiesc într-un mediu în care alimentele se amestecă cu dejecțiile …
    Dar , ce să-i faci , și în cadrul speciei umane remarcăm diferite niveluri de evoluție , de multe ori rămase în urma stadiului civilizației contemporane …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.