S-a anunțat câștigătorul licitației. Se pregătesc alte două contracte mari!

Concas SA Buzău e firma care va transforma clădirea Bazarului în sediul Primăriei.

Primarul C-tin Toma a anunțat ieri câștigătoarea licitației după ce în finală au rămas Concas și Hydrosalt B92 București.

E revanșa pe care și-o ia Concas după ce Hydrosalt și-a adjudecat lucrarea prin care imobilul fostului spital Brătianu de pe Bd. N. Bălcescu va fi preschimbat în Centru Cultural.

În următoarelele săptămâni Primăria Buzău va lansa licitația de execuție pentru alte două obiective importante din Buzău.

E vorba de stadionul de atletism (1,4 milioane de euro) și cinematograful Dacia – care va fi transformat într-o modernă sală de spectacole și conferințe.

Primarul Toma mai are în plan achiziția unor apartamente de pe piața liberă în care să fie mutați chiriașii rromi din imobilele cu valoare istorică de pe Cuza Vodă.

După transformarea Bazarului, reabilitarea clădirilor de pe Cuza Vodă plus proiectul important de modernizare a Pieței Dacia cu fonduri europene (CLICK AICI) – buzoienii vor avea un centru cu care să se mândrescă în fața vizitatorilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Ce se va întâmpla cu castelele de apă de lângă heleșteu. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

4 comentarii la „S-a anunțat câștigătorul licitației. Se pregătesc alte două contracte mari!

  • romanul alb ,caucazian si muncitor plateste rate 30 de ani, ptr un apartament,iar tiganii primesc moka de la primarie.Unde-i corectitudinea scoasa mereu din joben,
    de catre pesedei .

  • Nu suna rau deloc.
    Incet dar sigur Buzaul intra pe calea deja batatorita de unele orase din Ardeal (vezi Oradea spre exemplu).
    Despre bazinul olimpic ce se mai aude ?

  • Sunt curios in ce imobile se vor muta rromii. Nu pare o oferta tentantă pentru ceilalți colocatari, ca se vor umple de respect scările in cauza.

  • Ai dracu maronii…. au ocupat acele cladiri, ca doar nu le.au cumparat, si acum primesc apartamente ??? Din banii dati de noi ca impozite ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.