S-a aplecat după telefon! Impact frontal, șase oameni la spital. Iată imagini de la fața locului

UPDATE:

„Soferul nu s-a aplecat dupa nimic pt ca telefonul era setat pe gps in suportul din bord si nu avea dupa ce sa se aplece!eu din dreapta am vazut absolut tot inclusiv impactul,pur si simplu cred ca a calcat pe o piatra ceva si i-a fugit volanul din mana in stanga!am pus si eu mana pe volan si am tras dreapta dar nu am mai putut evita impactul!

Ps: si eu cat si soferul Alexandru suntem soferi de taxi in bucuresti deci cred ca avem experienta mai ales ca profesam aceasta meserie de peste 10 ani fara incidente! Sa speram ca toata lumea inclusiv pasagesrii din celalalt autovehicul or sa isi revina complet si sa ii multumim lui Dumnezeu ca a fost doar atat! Multumesc!”


Impact frontal produs azi în jurul orei 13.00 între Pietroasele și Izvoru Dulce, la bifurcația spre Șarânga.

Șase persoane, trei din autoturismul Renault înmatriculat în București, și trei din VW-ul cu numere de Buzău, au ajuns la spital.

Vina îi aparține unui șofer de 39 de ani, domiciliat în București, care venise în vizită la părinți la Pietroasele.

După vizită a plecat spre Monteoru împreună cu familia, în total cinci persoane, la piscină. Pe drum, șoferul s-a aplecat după telefonul mobil.

Suficient cât să scape volanul de sub control.

A izbit frontal un autoturism VW în care se aflau trei persoane care plecau spre Paltinu în vacanță.

Impactul a fost violent, niciunul dintre cei doi șoferi neapucând să pună frână.

La spital au ajuns toate cele 8 persoane din cele două autovehicule, doar că doi pasageri din Renault au scăpat nevătămați și au mers la spital pentru a-și însoți rudele.

Citește și articolul: Țiganii care vând cazane de țuică în Drăgaică: „Suntem veniți cu cortul”. Iată unde și-au așezat șatra

Update

Conform informațiilor obținute de la UPU Buzău, cel mai afectat este un pasager de 85 de ani din autoturismul VW. Acesta a intrat în sala de operații din cauza leziunilor la torace și abdomen.

 

loading...

4 comentarii la „S-a aplecat după telefon! Impact frontal, șase oameni la spital. Iată imagini de la fața locului

 • Daca nu sunte-ti informati de ce nu va informati si scoateti voi articole din burta!accidentul a avut loc la ora 11:30 si de unde ati scoso voi paia cu aplecatul dupa telefon cand telefonul era pe gps in suportul din bord?!? Sa va fie rusine!sunt pasagerul din dreapta din renault!

  Răspunde
 • Ne cerem scuze dar astea au fost informatiile obtinute de la fața locului. Poate ne spuneti dvs. dupa ce s-a aplecat soferul, daca nu dupa un telefon mobil.

  Răspunde
 • Soferul nu s-a aplecat dupa nimic pt ca telefonul era setat pe gps in suportul din bord si nu avea dupa ce sa se aplece!eu din dreapta am vazut absolut tot inclusiv impactul,pur si simplu cred ca a calcat pe o piatra ceva si i-a fugit volanul din mana in stanga!am pus si eu mana pe volan si am tras dreapta dar nu am mai putut evita impactul!
  Ps: si eu cat si soferul Alexandru suntem soferi de taxi in bucuresti deci cred ca avem experienta mai ales ca profesam aceasta meserie de peste 10 ani fara incidente !
  Sa speram ca toata lumea inclusiv pasagesrii din celalalt autovehicul or sa isi revina complet si sa ii multumim lui Dumnezeu ca a fost doar atat!multumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.