S-a asfaltat și sâmbătă spre duminică. Veste bună pentru șoferi. Iată programul nopților viitoare

Asfaltatorii Urbis Serv au lucrat și sâmbătă seară până spre ora două din noapte.

„Am făcut acest efort pentru ca de duminică dimineață buzoienii să poată circula în cele mai bune condiții pe acest sector foarte aglomerat dintre rondul de la episcopie și intersecția dintre bulevardele Bălcescu și Unirii. În noaptea de duminică spre luni vom intra și pe Tudor Vladimirescu, bucata de stradă dintre Hotel Pietroasa și Palatul Comunal. În acest fel terminăm zona de lângă Palatul Comunal. Apoi, ne vom muta pe Bistriței, lângă Comisariat, Speranței, Arieșului, Parâng, Victoriei, iar ultima din acest program va fi Războieni, care e și cea mai grea”, ne-a declarat aseară ing. Daniel Preda de la Urbis.

lângă ANAF

Preda a dat garanții și în privința rezistenței în timp a lucrărilor, după ce unele voci s-au exprimat că după prima iarnă carosabilul se va strica:

„Garanția este de doi ani. Dar eu promit că nu va fi nevoie de intervenții cinci ani. Stratul de asfalt are 6 centimetri grosime și, atenție, este dintr-o mixtură de o calitate superioară, mult mai dură și rezistență. O să vedeți, timpul îmi va da dreptate”.

str. Ion Băieșu

În ultimele săptămâni la Buzău s-au asfaltat străzile Ciucurete, Ciochinescu, Ion Băieșu, Ana Ipătescu, Sava Gotul și porțiunea dintre Episcopie înspre Palatul Comunal, tribunal și intersecția dintre Bd. Unirii și Bd. Bălcescu.

Zilele viitoare se vor comunica firmele câștigătoare ale licitațiilor pentru cele 43 de străzi neasfaltate niciodată din oraș.

Citește și articolul: „Sunt 30 de grade afară, am venit cu copiii, dar nu-i apă în bazin”. Iată explicația administrației ștrandului

Dacă licitațiile nu vor fi contestate, 2017 va fi anul în care se vor fi asfaltat cele mai multe străzi din municipiu, cel puțin după 1989.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „S-a asfaltat și sâmbătă spre duminică. Veste bună pentru șoferi. Iată programul nopților viitoare

  • D-le Primar, faceti un efort, si treceti si prin Micro XIV – str, Prieteniei Scoala Sportiva,trotuarele sunt sub ori ce critica ca, si acest cartier v-a votat !

    Răspunde
  • Buna ziua! Ar trebui asfaltate si ontrarile in oras!

    Răspunde
  • Buna ziua!Cand aveți de când sa asfaltați și străzile care nu au fost niciodată asfaltate precum strada Tiglari,Bazalt și celelalte?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.