„S-a asfaltat strada, mulțumim, dar acum e pericol!”

„Domnule Tereacă vă rugăm să veniți la noi pe stradă. Da, s-a asfaltat, mulțumim primăriei, dar acum avem altă problemă. Deja se fac curse de raliu pe strada noastră. Pentru că asfaltul e impecabil acum se circulă cu viteze mari. Seara și în weekend se fac curse, cuplându-se strada Primăverii și Gârlași. Rugăm primăria și poliția să întreprindă ceva înainte de a se petrece vreun accident grav”.

Acesta a fost mesajul trimis pe adresa redacției.

Întrucât, la buzoienii.ro, cititorii noștri sunt stăpânii noștri, reporterul s-a deplasat pe strada Gârlași.

Iar, în parte, sesizarea s-a dovedit întemeiată. Șoferii deja au început să circule cu viteză, deși pe stradă sunt mulți copii cu biciclete, care profită de vacanță, de vremea bună și de asfaltul ca-n palmă.

Cursele nocturne au rămas a fi verificate cu altă ocazie. Dar ce măsuri ar putea fi luate ? Riveranii vorbesc despre limitatoare de trafic.

Rămâne acum ca Primăria și Poliția să vină la fața locului și să decidă.


Toma: „Se vor face și trotuarele”

Riveranii au solicitat și asfaltarea trotuarelor, pe care deocamdată nu s-a intervenit. Primarul C-tin Toma a dat însă asigurări că se vor face și trotuarele:

„Cei de acolo să stea liniștiți. Vom face și trotuarele. Doar că această lucrare a fost dată altei firme care are de lucru acum în altă parte. Cum termină acolo se vor muta pe strada Gârlași”.

Toma a anunțat că dorește să specializeze societatea Prestcom, cu capital 100% al municipalității, pe modernizarea trotuarelor din oraș.

Citește și articolul: „A luat mâinile de pe volan și le-a pus la ochi”. Mărturie care poate dovedi că frumoasa șoferiță de 18 ani nu era pregătită să conducă

În acest fel, Prestcom nu doar că va scăpa de faliment, ci va avea de lucru pentru mulți ani.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca. 

loading...

4 comentarii la „„S-a asfaltat strada, mulțumim, dar acum e pericol!”

 • Strada Garlasi daca a fost asfaltata nu trebuia sa se asfalteze incepand cu Nr 1 si sa se continue pana la intersecția cu Primăverii ? Strada a fost asflatata de la numarul 30 restul se considera a fi buna ????pentru ca nu este asa! Daca trecem cu masina pe strada tremura si casa deoarece trec foarte multe autobuze pe strada de cand este noua Autogara de la Auto Valmi!
  Sa se asfalteze si Strada Alexandru Marghiloman deoarece noapte trec tiruri si autobuze cu viteza si din cauza canalelor aflate la intersecția cu strada Gârlași si Parâng se cutremura casele de zici ca e cutremur si ni s-au crăpat pereții!!

  Răspunde
 • Buna seara!
  Am si eu o intrebare pentru domnul Primar Toma:
  Cum a obtinut patronul firmei de transport persoane Autovalmi Srl autorizatie pentru a face autogara pe Aleea Sporturilor?
  Zilnic de la acea autogara,o autogara ce nu are ce cauta in acea zona dupa parerea mea ,pleaca autocare catre Spania,Italia,Franta,etc.
  Acele autocare trec la orele 11-12-1 noapte pe strada Dorobanti,strada Garlasi si intra apoi pe strada Marghiloman.Tot de la acea autogara pleaca si autobuzele acestei firme autobuze ce ar trebui sa circule pe Aleea Sporturilor dar soferii acestei firme au senzatia ca e mai scurt drumul daca o iau pe strada Dorobanti si ies in strada Marghiloman.
  In acele momente ai senzatia ca e cutremur.De unde are filma Autovalmi autorizatie pentru circulatia acelor autocare si autobuze in acea zona?
  Nu mai zic de „gastile de tigani care isi conduc rudele la autocare,in urma lor ramanand trotuarul de vis-a-vis de autovalmi plin de gunoaie(doze de bere,coji de seminte,etc).
  Avem autogara la Piata Saraca.De ce patronul firmei Autovalmi nu plateste chirie sa poata pleca frumos de la peron ca celelalte firme de transport persoane?
  O seara linistita!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.