Șofer beat criță! S-a chemat SMURD-ul, persoană încarcerată

Un tir s-a răsturnat în urmă cu câteva minute peste un autoturism la ieșire din Săpoca înspre Cernătești.

La fața locului – curba de dinainte de intrarea în Cernătești, dar pe raza comunei Săpoca- acționează echipaje de la SMURD întrucât șoferul tirului a rămas încarcerat.

„Se circula cu restrictii pe DJ 203K/ sensul Sapoca – Cernatesti blocat din cauza unui TIR încărcat cu pietris care s-a rasturnat. La volanul tirului se afla un barbat de 39 de ani din Braila. Șoferul are o concentrație alcoolica de 1,44 mg/l alcool pur in aerul expirat” – informare IPJ Buzău

UPDATE: Șoferul a fost eliberat din cabină și preluat de un echipaj de la ambulanță.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Șofer beat criță! S-a chemat SMURD-ul, persoană încarcerată

  • DJ 203 K se afla in reabilitare pe un tronson extrem de aglomerat. Nivelul traficului pe acest sector de drum, Buzau – Lopatari, se poate califica lejer catre categoria drum national. Toate bune si frumoase ca acest drum se reabiliteaza.
    Daca ai curiozitatea sa urmaresti cum circula utilajele rutiere, incarcate cu agregate sau goale, cu ce viteza se deplaseaza ele ramai perplex. Parca esi la raliul Paris – Dakar. Nimeni nu controleaza traficul acestor mijloace de transport. A trebuit sa treaca mai putin de un an ca sa vedem un nebun, inconstient, sub influenta alcoolului nu asa la o doza rezonabila, dar la nivelul 1,44 ml/l alcool, in aerul respirat !!!, este de domeniul groazei. Ce catastrofa putea genera acest iresponsabil e greu de imaginat.
    Trebuie sa fii total inconstient sa angajezi un astfel de sofer, care pe langa faptul ca a distrus un utilaj foarte scump, ar fi putut sa genereze o catastrofa, un adevarat pericol social, fara sa-l controlezi minimal cu un aparat pentru determinarea alcolemiei???
    Cer cu insistenta politiei judetene, Consiliului Judetean, RAR sa controleze zilnic acest sector de drum pe care se circula cu o inconstienta greu de imaginat chiar si in conditiile unor lucrari fara precedent cu zone de risc iminent, cel putin in acele sectiuni unde se lucreaza in flux continuu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.