S-a dat drumul la semafoarele de la Crâng! E totuși o mică problemă. Iată ce reclamă șoferii

Din această dimineață au început să funcționeze semafoarele din intersecția din fața parcului Crâng.

Pe adresa redacției ne-au venit mai multe reclamații ale șoferilor care circulă dinspre Mareșal Averescu pe lângă stadionul Gloria și vor să meargă înspre Caraiman și Micro XIV.

Aceștia ne-au sesizat că în această dimineață pe acest tronson s-au format cozi de mașini ce au ajuns până în dreptul Electrica.

„E teroare dimineața. Nu știu dacă e o idee bună. Coada de mașini ajungea aproape de intersecția cu Unirii. Probabil nu e încă reglat ca lumea, cei care vin dinspre stadion are trebui să aibă mai mult verde”, ne-a scris un taximetrist.

După o oră acesta a ajuns din nou în zonă și ne-a spus că de astă dată n-au mai fost probleme și că a trecut repede de semafor.

 

loading...

3 comentarii la „S-a dat drumul la semafoarele de la Crâng! E totuși o mică problemă. Iată ce reclamă șoferii

  • e mai aglomerat acum ,se sta la coada mult cu masina

    Răspunde
  • o prostie cu semafuarele alia lam prins de 4 ori semaforul ca sa trec eram in dreptul electrica si mai veniau masini si inca numa puneseram in miscare un calvar intre ora 5 si 6 maxim 7 e un calvar pentru noi ce care trecem pe acolo am tras repede concluzia e prima si ultima oara care mai trec pe acolo era mai bine fara ele

    Răspunde
  • Ce sa stie nenea Gheorghe de la stana… asa e o parte din romani sa arunce cu noroi si sa aiba o parere de rau sau contrara. Ala este viitorul intersectiilor cu semafoare. Mai ales unde sunt multi pietoni care trec insirati …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.