S-a dat peste cap zeci de metri. Iată cauza + galerie foto

Hyundai-ul din imagine s-a răsturnat azi înainte de ora 10.00 pe Șoseaua de Centură a orașului Buzău.

Șoferul de 63 de ani din București a fost luat pe targă – în stare deloc bună – și transportat la UPU. Din fericire a fost singur în mașină.

B-56-BDI

Mașina s-a rostogolit câteva zeci de metri pe spațiul verde din afara carosabilului și s-a oprit pe plafon.

Cauza cea mai probabilă e neatenția șoferului combinată cu ghinionul.

Foarte probabil mașina a ieșit cu roțile pe acostament și a nimerit într-o groapă din afara carosabilului. Șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a intrat în balans și a ieșit de pe drum.

Conform ultimelor informații, după șocul de moment, starea șoferului s-a îmbunătățit. Din dialogul cu acesta polițiștii rutieriști vor avea cauza exactă a accidentului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „S-a dat peste cap zeci de metri. Iată cauza + galerie foto

  • E o groapă periculoasa, in curba. Daca se mai baga unul pe banda a doua, ai toate sansele sa o iei. Poate vad si cei de la Drumuri Nationale!

  • Si in viziunea ta cam care este banda a doua? Ca de aia se fac accidentele, de bine ce ne incadram pe benzi. Aia e sosea cu o banda. Iar daca nefericitul bătrân a mers pe acostament si un sofer destept a venit pe banda „a doua”, este doar vina lui.

  • Aveti dreptate…..conform legii. Totusi incercati sa mergeti cu 70km/h pe acea banda si o sa primiti flashuri si claxoane. Nu am spus ca nu a fost vina lui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.