S-A DECIS AZI. Sens giratoriu la o intersecție pe cât de importantă pe atât de periculoasă din Buzău

Să fie vreo zece ani – cel puțin – de când se discută despre înființarea unui sens giratoriu la intersecția dintre E85 și drumul județean înspre Vadu Pașii.

Popular, intersecția e cunoscută sub numele „La Autorolla”.

Locul e unul deosebit de periculos, șoferii care vin dinspre Vadu Pașii trebuind să fie suficient de atenți și de îndemânatici pentru a vira stânga înspre Buzău.

Nici accesul dinspre Poșta Câlnău înspre V. Pașii nu e chiar facil, șoferii trebuind să aibă grijă la cei care circulă dinspre Buzău și să spere că nu vor fi izbiți din spate de un conducător auto neatent.

„În discuția pe care am avut-o azi cu directorul general al Drumurilor Naționale am pus pe tapet și necesitatea înființării unui sens giratoriu aici. A agreat propunerea noastră și a dat dispoziție ca rondul să se amenajeze până la 1 mai”, a anunțat șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu.

Citește și articolul: E oficial! Se va face pod militar de pontoane la Mărăcineni! CLICK AICI

Ulterior, Răzvan Chiriță, reprezentantul Secției Drumuri Naționale Buzău, a anunțat că rondul va fi amenajat în doar câteva zile, dar din balize de plastic.

Citește și articolul: Până la urmă, această importantă trecere de pietoni va dispărea. Nu se va mai pune nici semafor cu buton. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „S-A DECIS AZI. Sens giratoriu la o intersecție pe cât de importantă pe atât de periculoasă din Buzău

  • ,,,, felicitări pt această hotărâre și vă rog să puneți accent ( in continuare ) pe executarea de ronduri in mai toate intersecțiile ( luați exemplu LONDREI) cum ar fi la ȘCOALA NR 5 ,sunt momente knd nu se justifică să stăm în coloană la culoarea roșie , atât timp knd intersecția este goală din cll. direcții, sau sunt mașini putine

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.