S-a declanșat operațiunea. Veste bună pentru 106 familii din Buzău

Veste bună pentru cele 106 familii care sunt chiriașe în cele patru blocuri ANL din mun. Buzău.

Primăria Buzău vrea să scape – cât mai rapid – de aceste blocuri pe care le are în administrare, dar care sunt în proprietatea statului (Ministerul Dezvoltării).

Primăria se grăbește din cauza problemelor cu încălzirea centralizată din oraș – care nu se știe câți ani va mai funcționa. După ce vor deveni proprietari, chiriașii își vor putea monta centrale pe gaz.

„Noi, Primăria Buzău suntem interesați ca aceste 106 locuințe să se vândă. Cei de la Fondul Locativ au depuse actele la OCPI dar dureaza procedurile de înscriere în cartea funciară. Au fost înscrise până acum 20. Când vom avea toate cărțile funciare le transmitem la Ministerul Dezvoltării. Apoi se va da hotărâre de guvern de trecere a blocurilor din domeniul public în domeniul privat și se vor putea vinde”, a răspuns viceprimarul Ionuț Apostu întrebării reporterului buzoienii.ro.

Cele patru blocuri ANL din Buzău sunt situate pe strada Gârlași, Primăverii, Aleea Sporturilor și Bd. 1 Dcembrie.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „S-a declanșat operațiunea. Veste bună pentru 106 familii din Buzău

 • Problema cu RAM-ul este urmatoarea: in momentul cand am dorit sa ne punem centrale individuale, ei au facut tot posibilul sa impiedice acest lucru. Cred ca va amintiti toti de faimoasele proiecte de echilibrare hidraulica, etc – bete in roata. Acum, ar trebui sa ne strangem si noi, sa ne luam firma buna de avocatură de prin Bucuresti si sa ii dam in judecata pentru indeplinirea defectuoasa a contractului! Din punct de vedere legal, ei sunt sub contract de prestari. Nu este normal ca unii sa aiba toate drepturile, inclusiv drepturi de neindeplinire a contractelor, iar altii sa nu aiba dreptul nici macar sa iasa din acest sistem capusat!!

 • Primaria are nevoie de bani ca oamenii de aer. Ar trebui sa mai reducă cheltuielile, prin economii la energie electrică, de exemplu, prin montarea de becuri cu led în clădirea primăriei, precum și în celelalte clădiri aflate în administrarea primăriei.

 • Se vor face licitatii transparente, anuntate din timp, unde sa poata participa oricine sau vor fi facute in secret si graba cadou cui trebuie la pret de nimic cum se face de obicei cand se vand sau concesioneaza proprietati de stat?

 • cat e spaga ??

 • Bai sclavilor ce licitatii vreti .credeti ca se vand la licitatii.
  Doar cine este chirias are dreptul sa cumpere.daca aveti o bruma de bani gata repede sa cumparati voi la licitatie.cititi legea documentati.va apoi incepeti sa comentati.

 • BRAVO GINEL

 • TE ROG PUBLICA COMENTARIILE SI FARA SA CERI ADRESA DE MAIL….

 • Ginel, săracule, ești un “norocos” al sorții de pe vremea lui Boșco, așa-i? Pentru că ai fost slugarnic și un bun “ascultător”, ai fost recompensat cu o locuință ANL. Să trăiască partidu’!
  Dacă tot îți permiți, de ce nu îți cumperi o locuință de pe piața liberă? Măcar ai bun simț și taci din gură, nu îi mai jigni pe ceilalți!
  Să ai parte de locuința ta, să te bucuri de ea!

 • Astia sunt pesedistii, daca nu bagi mana in bugetul tarii sa bagi in propriul buzunar esti “sclav” si “nimeni” pentru ei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.