„S-a declanșat! Se anunță a fi și mai mare”

Îngrijorare pentru primarul Toma din pricina coronavirus. „Va fi mai mare”, s-a pronunțat primarul cu referire la două aspecte.

„Criza economică va depăși criza sanitară provocată de coronavirus, iar criza economică de acum va fi mai mare decât cea începută în 2009”, s-a pronunțat primarul într-o postare pe facebook.

„Se anunță o criză și mai mare decât cea din 2009-2010 care mi-a afectat foarte grav afacerile din Grup Romet! Am trecut printr-o astfel de suferință și am trăit și mai trăiesc încă acest chin! S-a declanșat deja criza economică care va fi ca amploare probabil mai mare ca aceasta criză sanitară! Și din această cauză fac tot ceea ce pot face legal din poziția de primar să ajut cât pot de mult firmele buzoiene ! Doamne ajută!”

Primarul, fost om de afaceri, a avut reacția de mai sus după o postare a unei doamne: „Nu este o perioadă dificilă, ci este DEZASTRU. Afacerile mici locale vor muri rând pe rând. Rugați-vă pentru micii afaceriști ai Buzăului. Ei sunt baza economică”.

Toma a mai avut zilele trecute o exprimare legată de economia Buzăului.

„Pe de o parte mă îngrijorează când văd stațiile de autobuz pline cu călători, pe de alta mă bucur că oamenii au locuri de muncă. Dacă încetează să funcționeze economia nu vom mai avea bani să hrănim pe nimeni!”, a spus primarul.

Pentru a ajuta firmele private, primarul intenționează să aloce în continuare părți importante din buget pentru investiții. Zeci de milioane de euro vor veni în lunile și anii viitori la Buzău din proiectele cu fonduri europene atrase de Primăria Buzău și Compania de Apă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„S-a declanșat! Se anunță a fi și mai mare”

 • DESFIINŢAŢI Asociaţia pentru Dezvoltare Intercomunitară (ADI Buzău 2008) , care nu-i altceva decât o altă mare şmecherie locală care-i fraiereşte pe buzoieni şi-i stoarce de bani, cum a fost şi ECOGEN-ul!
  Buzăul se poate descurca foarte bine şi fără această ,, asociaţie ”, cum s-a putut descurca şi până la apariţia ei. Nu e neapărat necesară, mai ales în condiţiile în care, repet, suge o grămadă de bani, bani de care, iată, mai ales acum, în condiţii de criză, Buzăul are mare-mare nevoie!

 • Era de asteptat ,prea mergeau toate struna ,,,,,,

 • Nu stii cum sa il mai ridici in slavi pe acest afacerist de Buzau!cand era Tescaru director la CAB nu era nimic bun(apa scumpa,otravita,murdara,salariul lui era nesimtit,nu “existau”fonduri europene etc etc)
  Acum vii sa spui ca meritele fondurilor europene pt apa sunt ale lui.dar nu sunt ale lui si o stii f bine!!!
  Continui sa minti lumea.
  El vrea sa ajute firmele si nu populatia. De ce nu renunta sa arunce “milioanele”de euro pt a hrani populatia? de ce nu ridica moralul oamenilor? el o duce bine de…vb aceea primar de primar.

 • Pai… domnu’ Toma, din cate spuneti dvs, cam atrageti necazurile cand sunteti la conducere. Acum 10 ani, criza, Grup Romet facut praf (afirmatia va apartine). Acum criza, iar Buzaul este in curs de… Puncte comune – dl Toma la conducere. Deci ce este de facut?…

 • Genul acesta de gândire retrogradă, comunistă cum este cea expusă de ultimul Anonim ce a comentat aici, ne face să fim printre cele mai înapoiate orașe din toate punctele de vedere! Păcat, pentru că mai există si oameni educați în acest oraș, dar ori aleg să plece ori să nu se mai implice în lupta cu prostia și idioțenia vizibilă la tot pasul în acest oraș!

 • Cnd dai Știrea zilei ca prietenul tau Toma sre Covit 190000

 • @ Gabi
  Incerc sa ma dumiresc. Spuneti ca Anonimul are gandire retrograda, comunista etc, ceea ce ne-ar face sa fim un oras inapoiat. Nu inteleg. Serios, chiar nu inteleg. Dvs credeti ca Anonimul, sau altii ca el, care critica, pe drept, sau nu, conducerea orasului / judetului, are vreo vina pentru ca orasul este asa cum este? El, sau alti critici sunt vinovati, sau sunt vinovati conducatorii de fapt, alesii nostri, care nu fac ce trebuie, care cheltuiesc banul public aiurea si sunt, de zeci de ani, in pana de idei constructive?
  Serios, dna / dle Gabi, nu inteleg logica dvs si a altor periatori de umeri ca dvs…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.