S-a deschis în urmă cu cinci minute! Variantă ocolitoare. Ajutor dinspre Vadu Pașii


Așa arată acum, ca de altfel în toate zilele la această oră, giratoriul de la Carrefour.

Cu coloane uriașe de mașini de o parte și de alta.

În oraș se ajunge până la intersecția cu Transilvaniei, la Mărăcineni șirul atinge Autorolla.

În urmă cu cinci minute reporterul buzoienii.ro a primit informația că s-a deschis podul de tuburi peste râul Buzău de la Scurtești – Vadu Pașii (la balastieră).

Acesta a fost luat de viitura peste Buzău în urmă cu două săptămâni când s-a eliberat brusc apa din barajul de la Siriu.

Astăzi, lucrătorii balastierei (care au contract cu primăria V. Pașii pentru menținerea în stare de funcțiune a podului de tuburi) au reușit repararea lui.

Astfel că o parte din șoferi pot accesa această variantă – mai lungă ca distanță de parcurs, dar uneori mai scurtă ca durată.

Pentru că unii dintre șoferi nu cunosc cum se poate accesa acest pod reamintim că o intrare este prin satul Scurtești (comuna V. Pașii), iar cealaltă (vezi foto alăturat) de pe șoseaua Buzău – Brăila înainte de Avicola (este indicator „Spre balastiera Vadu Pașii”).

Te rugăm, distribuie acest articol dacă ți s-a părut util. Pentru a afla și alții!


Citește și: Cum a economisit CJ Buzău 17 milioane de euro! „Am semnat contractul, vineri dăm ordinul de începere a lucrărilor!”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „S-a deschis în urmă cu cinci minute! Variantă ocolitoare. Ajutor dinspre Vadu Pașii

  • domn’ ziarist,
    poti explica unde este amplasat „podul de tuburi peste râul Buzău de la Stăncești – Vadu Pașii (la balastieră)”?!?!

  • Ziarist neinformat! Drumul cu podul de tuburi face legatura intre Sos.Brailei si satul Scurtesti(Ciocarlia), com.Vadu Pasii. Asta e presa din ziua de azi!!!!

  • Sper ca de data asta ,muncitorii de la podul pe tuburi ,să-și fi făcut lecția mai bine ,și nu ce au construit astăzi să se dărâme la prima ploaie cum s-a întâmplat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.