S-a deschis noul Kaufland. Toma și Neagu s-au retras cinci minute pe un culoar și au discutat preocupați

După tăierea panglicii, ciocnirea paharelor cu șampanie și vizitarea magazinului, primarul C-tin Toma și șeful CJ Buzău Emanoil Neagu s-au retras singuri aproape cinci minute pe un culoar.

Nu știm ce au discutat, însă ambii erau destul de preocupați.

Atât Toma, cât și Neagu a fost surprinși în timp ce gesticulau larg, iar expresia fețelor amândurora trăda o nemulțumire de moment.

Problema nu pare pare a fi între ei, ci una externă, întrucât, lucru mai rar, în cuvântarea ținută la microfon, Neagu chiar l-a lăudat pe Toma:

„Îl felicit pe domnul primar pentru colaborarea avută cu Kaufland, zona arată foarte bine, toate condițiile sunt asigurate. Îl vedeți pe domnul Toma și că zâmbește și e bucuros, o parte din impozitele și taxele care vor fi plătite de noul magazin vor merge către bugetul municipalității și se vor vedea în străzi și trotuare asfaltate, locuri de joacă și altele. Magazinul arată foarte bine, e încă un pas spre civilizație făcut de municipiul și județul Buzău”, a spus Neagu.


„V-am sprijinit pe voi, cei de la Kaufland-ul acesta și vă voi mai sprijini. Sper până la primăvară să facem atât trotuarul, cât și, în premieră la Buzău, o pistă de biciclete până aici. De asemenea până pe 17 mai, când vom găzdui un eveniment național la Cimitirul Eroilor, vom moderniza întreaga zonă. Felicit Kaufland pentru că a creat peste o sută de locuri de muncă, dar și pentru că e lanțul de hypermarketuri din România care pune pe rafturi cele mai multe produse românești. Anul trecut, în primele șase luni doar, România a importat produse alimentare de 3,6 miliarde de euro. Trebuie să ne trezim noi ca români, agricultura și industria românească pot hrăni această țară”, a pus Toma.

Pentru public magazinul se va deschide oficial mâine dimineață. Însă, buzoienii care nu mai au răbdare și vor să vină chiar de azi la cumpărături nu vor fi refuzați. Noul Kaufland a fost contruit vizavi de patinoar, în locul fostei fabrici de lapte (la capătul autobuzului 1).

loading...

8 comentarii la „S-a deschis noul Kaufland. Toma și Neagu s-au retras cinci minute pe un culoar și au discutat preocupați

 • Pingback:

 • Dacă o să avem pe rafturi produse românești și piste de biciclete totul va fi OK .

 • este o MARE MINCIUNA CU „PESTE 100 DE LOCURI DE MUNCA”
  AU FOST LUATI OAMENI DIN KAUFLAND-UL MARE SI DUSI ACOLO
  SA SE ARATE EXACT DOCUMENTELE CARE ATESTA ANGAJARI IN ACEASTA PERIOADA IN ZONA!
  IAR NU ESTI INFORMAT NENEA TEREACA
  CUNOSC ANGAJATI CARE LI S-AU SUPLIMENTAT ORELE DE LUCRU(FARA PLATA SUPLIMENTARA)
  DE CE SE MINTE IN ACEST HAL???PT CE?II ROG PE CEI CARE LUCREAZA IN AMBELE MAGAZINE SA COMENTEZE!

 • Pingback:

 • Intradevar se exagereaza cu locurile de munca, practic s-au mutat angajatii de la cel din Frasinet la cel din Unirii.
  Au inclusiv acelasi manager si sefi, in practica la Buzau Kaufland functioneaza ca un singur magazin cu 2 puncte de lucru si se plimba angajatii intre ele.

  Si ala care statea langa primar la deschidere e angajat vechi, sef in ambele magazine.

 • N-am spus eu că au fost angajați o sută de oameni. Dar eu cred că la un asemenea magazin e nevoie de o suta de oameni pentru deservire, trei schimburi etc. Și dacă nu au fost angajați încă, probabil că vor urma.

 • CINE A SCRIS ACEASTA STIRE???
  TU SAU TOMA?DACA NU ESTE ADEVARAT DE CE SPUI MINCIUNI???
  AM VB PERSONAL CU OAMENI DIN KAUFLAND FRASINET SI SUNT INGROZITI
  PE ACEEASI BANI TREBUIE SA LUCREZE MAI MULTE ORE PLUS NAVETA DE LA UN KAUFLAND LA ALTUL
  INTERESEAZA TE INAINTE
  CA SUNT MULTI CARE CRED CE SCRII
  NOROC DE MINE … CA TE MAI CORECTEZ!!!
  3 SCHIMBURI???DAR CE LUCREAZA LA SARMA, GEAMURI???ESTE UN MAGAZIN IN PRINCIPAL ALIMENTAR, NU AM AUZIT ASA CEVA DE 3 SCHIMBURI!
  OMULE DOCUMENTEAZA-TE
  SI EU STIU CA UN MAGAZIN LA DESCHIDERE ARE DEJA ANGAJATI
  NU II AGATA „PE DRUM”

 • E adevarat ca angajatii vechi fac ping-pong intre cele 2 Kauflanduri, dar e fals ca se fac mai multe ore platite la fel ca programul clasic, legal de 8ore/zi, 40 ore/saptamana.
  Se platesc suplimentare, ca nu se platesc cum spera unii cu spor triplu e alta treaba, legal sporul trebuie sa fie de minim 75% daca nu se dau libere in schimb…

  Adevarul e ca vechiul Kaufland era cumva overstaffed, multi angajati care in mod practic nu erau necesari decat jumatate din norma, dar erau angajati cu norma intreaga. Si astfel aveau multe ore de timpi morti in care efectiv nu aveau ce face.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.